Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért úgy alakult ki hogy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért úgy alakult ki hogy a fiúknak kell felszednie a lányokat? sokkal jobb lenne egy olyan világ ahol a lányoknak kell küzdeni a fiúkért

Figyelt kérdés
2023. máj. 3. 20:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
20 privátot 20 db semmirekellőtöl....
2023. máj. 3. 21:51
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Vajon miért küldenek el? Nem lehet, hogy benned van a hiba?

Amúgy tutira veszem, hogy troll vagy, aki direkt provokálja az embereket...

2023. máj. 3. 22:13
 13/22 anonim ***** válasza:
93%

11-esnél a pont...

Hidd el, akkor sem éreznéd jobban magad, ha tinilány lennél, és idős fószerek küldözgetnének képeket a faszukkal ¯\_(ツ)_/¯

Mellesleg ne is haragudj, de eddig akárhány hímneművel kerültem szorosabb kapcsolatba, mindnél én kezdeményeztem (ez 6-ot takar)

De persze, siránkozz csak nyugodtan

(Nem kérek privátot senkitől, köszi :P )

2023. máj. 3. 22:33
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

"ja. 1000-ből legalább 999 esetben fiú kezdeményez"

Azért, mert 1000-ből 999 esetben egyáltalán nem tetszik a lánynak, aki megpróbál ráakaszkodni. Egy ilyennél minek kezdeményezzen akkor? Kezdeményeznek a lányok is, ha valaki bejön nekik, csak ebben az esetben nem az-az egyetlen szempont, hogy a másiknak f.sza legyen. Ti meg válogatás nélkül bepróbálkoztok mindenkinél, akikenek p.nája van, mert ennyi elég.

2023. máj. 3. 23:33
 15/22 A kérdező kommentje:

"Azért, mert 1000-ből 999 esetben egyáltalán nem tetszik a lánynak, aki megpróbál ráakaszkodni."

nem. azért mert nincs értelme kezdeményeznie a csajnak, mikor naponta 20-an írnak rá.

"Ti meg válogatás nélkül bepróbálkoztok mindenkinél, akikenek p.nája van, mert ennyi elég."

nehogy azt hidd hogy a nők meg angyalok lennének. ők is válogatás nélkül bepróbálkoznának mindenkinél csak nem akarnak kurwának tűnni

2023. máj. 3. 23:54
 16/22 anonim ***** válasza:
70%

Ja, húsz idióta. Aminek a háromnegyede öreg, perverz vagy nőgyűlölő. Azzal aztán előrébb van, mint te a nulla próbálkozóddal. Vagy te annyira örülnél, ha húsz méterenként rád üvöltene egy nagypapa a biciklijéről, hogy de jól meg fog rakni, ha utolér?! -.-

Nem azt mondtam, hogy angyalok csak, hogy a szexpozitív, egyéjszakázós csajoknál sincs annyira lent a béka segge alatt az ingerküszöb, mint nálatok. Nem állnak le olyannal, akit bottal se piszkálnának meg csak azért, mert már nagyon viszket, és kétségbe vannak esve. Hanem inkább olyat keresnek, akihez vonzódnak is. Nektek meg jó lenne egy méhkas is, ha van rajta lyuk. Ez a különbség. És ezért nem tudjátok felfogni, hogy a rengeteg próbálkozó miért ugyanolyan, mintha nem próbálkozna senki se.

2023. máj. 4. 00:56
 17/22 anonim ***** válasza:
56%
Lol ő legalább már tudja milyen az, és nem egy szűz kisfiú aki a gyakorin sír xdd
2023. máj. 4. 09:50
 18/22 A kérdező kommentje:
ezt benézted, én tudom milyen az. lehet pont ő a szűz, nem én
2023. máj. 4. 11:57
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor te fiú vagy? Egyébként a lányoknak van elég bajuk anélkül is hogy fiúk után futkosnának. Hallottál már a menstruációról?
2023. máj. 4. 17:18
 20/22 anonim ***** válasza:

Lányok és fiúk is egyaránt szoktak kezdeményezni.

Én is már kezdeményeztem 3 fiúnál és mindegyiknél máshogy jött ki a dolog :)

Persze ismerek olyan fiút, aki nem hajlandó nyitni a lány felé aki tetszik és több, mint 2 éve szenvedett már vele és ha előle elvinnék a lányt akkor ő sértődne meg.

És amúgy is. Itt gyakorin többségében olyanok írnak, akik semmire kellőek és egy éjszakásat akarnak (persze vannak kivételek).

2023. máj. 4. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!