Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az olyan srácoknak akik nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az olyan srácoknak akik nem 190+ centisek, nem jóképűek és nem gazdagok azoknak bele kell törődniük hogy soha az életben nem lesz barátnőjük? akár le is vághatják a farkukat mert úgyse fogják használni?

Figyelt kérdés
2023. márc. 11. 19:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%

Pont az a baj, hogy a kérdése és a válaszai alapján épp a jelleme az, ami taszítja a nőket.

2023. márc. 11. 20:26
 12/25 anonim ***** válasza:
61%
Talán próbálkozni kéne, nem pedig az incelek sablonjait mantrázni.
2023. márc. 11. 20:28
 13/25 anonim ***** válasza:
76%
#11 Világos, ez már kb. a 200. kérdése, de azóta sem fogja fel, amiket írunk neki.
2023. márc. 11. 20:28
 14/25 anonim ***** válasza:
91%
Azért nem talál senkit, mert ő már eldöntötte, hogy nem fog találni senkit. Mondjuk aki ilyen, attól magam is undorodva rohannék a lehető legtávolabbi sarokba... A nőgyűlölet valahogy nem vonzza a nőket. :'D
2023. márc. 11. 21:03
 15/25 anonim ***** válasza:
62%
Végtelenül ostoba egy kérdés.
2023. márc. 11. 21:10
 16/25 anonim ***** válasza:
78%
Tök jó, már hiányoztak az incel nyavalygások. Már kénytelen voltamfeltenni egy kérdést, és végre visszatértek.
2023. márc. 11. 22:23
 17/25 anonim ***** válasza:
67%
Te nem a magasságod és nem a rusnyaságod miatt nem kellesz senkinek, hanem az óvodás szinted miatt.
2023. márc. 11. 22:43
 18/25 anonim ***** válasza:

193 cm vagyok. Az én állításom szerint nem túl jóképű, de van aki nem így vélekedik. 17 éves vagyok (lassan 18). Most friss élmény, hogy kevesebb mint egy hete megtaláltuk egymást egy lánnyal, aki jófej, értelmes, életre való, sportos és nem utolsó sorban szép is.

14 éves koromtól éreztem azt, hogy nekem már sose lesz barátnőm és, hogy egyedül kell leélnem az életem. Ehhez persze az is hozzájárult, hogy nem vagyok az az ember aki folyamatosan a középpontban van. (60% extrovertált, 40% introvertált) Mindíg azon a véleményen voltam, hogy nem akarok nyomulni egy lányhoz sem. Azzal nem lehet megismerni a személyiségét, nomeg nem túl célravezető. "Van még pár év a gimiből, addig, ha sz@rul is esik, de van még idő, kár sürgetni." Mindíg önmagam vagyok, nem öltözködöm "menő" cuccokba, csak kényelmesen, de ízlésesen. Nem követem a divatot, meg van a saját ízlésem, véleményem. Őszintén kimondom, bárkinek ha valami nem tetszik abban amit csinál. Ezért nem vagyok túlzottan népszerű, de megvannak a barátaim. Tevékeny vagyok: zenélek sportolok, szervezem a mindennapjaim, a hobbim (ez utóbbi kezd elveszni az emberekből).

Már fogalmam sincs róla, hogy hogyan és miért kezdtünk el beszélgetni, de mint kiderült közös a zenei "beállítottságunk", és sok más. (Bár ebben nem ő az egyetlen.) Addig jutott a dolog, hogy ki se kellett mondjuk, egymás iránti érzelmeinket...

És, hogy megérte türelmesnek lenni? Megérte nem erőltetni, ha egy lánnyal nem tudtam hosszabban elbeszélgetni? Véleményem szerint igen. Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy nyitottnak kell lenni a dolgok iránt, egyformán tisztelni az embereket és meg fogod találni akit keresel.

2023. márc. 12. 19:55
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
A barátom 180 cm korul van, eleg dagi, nem tipikusan jokepu, es kimondottam nehez az anyagi helyzete... megis osszejottem vele, mert nem rinyalt, nem a noket hibaztatta, hanem kedves volt, aranyos, figyelmes :) javaslom ezt neked is az incelkedes helyett.
2023. márc. 13. 20:41
 20/25 anonim ***** válasza:
62%
Sok fiú van így, nézd én egyik se vagyok itt vagyok lassan 26 éves és nem volt párom. De sok férfi 30-35 felett kell a nőknek amikor már családalapítás kell, és leadták az igényeiket.
2023. márc. 13. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!