Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, akiknek volt vagy 3-vagy annál több barátnőjük, hogyan csináljátok?
Ilyen önbecsüléssel sehogy. Rengeteg ilyen kérdés van már fent az oldalon, bőven tudsz válogatni azokból.
Ez nem ugyanaz, de eglszen hasonlítotok önbizalom szempontjából:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem..
Szia, az Emirátusokból telefonálok. A nevem Abdul Khaliq al-Hakeem százados.
Jelenleg 4 feleségem van, de már 16-on túl vagyok. Szerecsére 6 fiam és csak 3 lányom van.
A fiúk remek akademikus kiképzéssel rendelkeznek, 6 országban is van egyetemi képzettségük diplomáciában, jogban és emeltszintű matematikában.
Most a legkisebbik fiam (5 éves) miatt utaztam Magyarországra, Debreceni egyetemre küldtem, mert az óvoda időpazarlás.
A kellő tapasztalat megvan ahhoz, hogy megmondjam neked, hogy egy férfinak egy nő nem elég. Mivel mindenki tudja hogy az agnatikus szupremacia az igaz és a férfiak mindenben jobbak, minimum 4 feleséget érdemelnek.
Az egyetlen alkatrész ami ahhoz kell hogy fenntartson egy férfi 4 feleséget egyszerre úgymond "rizz"-nek hívják a fiatalok otthon.
A mechanikája igazán egyszerű, de csak az igazi mesterei a szóvivésnek képesek tökeletesíteni ezt a képességet.
A nőket egész könnyű manipulálni, ezért virtuálisan bárki szert tehet végtelen mennyiségű romantikus eszközre. Ezért valóak a konyhába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!