Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, akiknek van baratnojuk! Hogy csinaljatok?
21 eves srac vagyok. Szuz vagyok, es meg soha nem volt baratnom. Szamtalanszor probalkoztam mar lanyokkal ismerkedni, volt olyan akivel randizni is tudtam, de avege mindig az lett hogy vagy nyomtakanul eltuntek es nem kerestek tobbe, vagy szimplan csak baratkent tudtak ram tekinteni. A kulsommel nincs baj, igenyes vagyok es oltozkodesileg is adok magamra, eleg magas is vagyok es az izomzatom is megvan. Nem vagyok ketajtos szekreny de azert van egy jo testalkatom, lanyok is mar tobbszor dicsertek a kulsomet. Ezenkivul a humorom es a belso ertekeim is jok, akik ismernek azok segitokesznek, tajekozottnak es humorosnak tartanak.
21 evesen mar kezd zavarni hogy meg soha nem volt parom, es meg szexualis elmenyem se. Ugy erzem, hogy lemaradtam mar ezekrol a dolgokrol es soha nem lesz reszem ezekben. Minden baratomnak mar kozepsuliban volt valakije vagy legalabb fekudt mar le lannyal. Mar ott tartok hogy amikor meglatok az utcan egy szerelmes part vagy egy szep lanyt, szomoru es duhos leszek hogy nekem nem lehet ilyenekben reszem.
Kerlek segitsetek, adjatok tanacsot hogy hogyan tudnek vegre part talalni. Inkabb fiuk tanacsaira lennek kivancsi, elvegre ok tudjak jobban hogyan szerezzek baratnot, de lanyok tanacsait is meghallgatom. Elore is koszonom a valaszokat, es bocsi az ekezethianyert, a gepemen angol billentyuzet van.
Velem el vesztheted a szuzeseged😃😃
Viccen kivul ismerkedj pl a Parom.hu-n
Ismerkedos oldalakon es ne feled ad onmagad
21/N
Hát figyelj én megpróbáltam mindent, interneten (tinder, badoo, love.hu filrt), iskolába is próbálkoztam gimi, egyetem. Utcán is próbálkoztam, buliba is nem jött be bármit mondtam nekik offoltak. Interneten meg alapból kb 2 párom volt de azok vissza se írtak. 14 éves kórom óta próbálkozom. De mostmár nem érdekel. De neked sok sikert
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!