Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan srácoknak akik nem 190+ centisek, nem jóképűek és nem gazdagok azoknak bele kell törődniük hogy soha az életben nem lesz barátnőjük? akár le is vághatják a farkukat mert úgyse fogják használni?
"…manapság olyan könnyen kaphatóak a nők mint a szezonális influenza."
ja, azoknak akik úgy néznek ki mint hulk. akik meg nem azoknak lehetetlen. kurwázni meg menjen a halál
"176 centi vagyok, emellé 55 kiló, a családom és én sem vagyok gazdag, ráadásul vannak elvárásaim, de mégis van barátnőm."
bwahahahahah. én meg már jártam a marson csak a nasa titkolja. meg tudok utazni az időben és láthatatlanná is tudok válni
Ha hiszti helyett keresnél, már lenne valakid. :)
De úgy tűnik te jobban szeretsz hisztizni és sajnáltatni magad. Így valóban sose lesz csajod.
A farkad azért tartsd meg, ha szeretnél néha brunyálni is...
"Ha hiszti helyett keresnél, már lenne valakid. :)"
lenne valakim HA a nőknek nem lennének magas elvárásaik. de mivel nem vagyok gazdag se jóképű, ezért mind leszar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!