Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem frusztrál, mikor látjátok, hogy milyen embereknek van barátnőjük (barátjuk), míg nektek nincsen?
Egyrészt amiket itt lehet olvasni, másrészt amiket élőben látok...
Lehet, hogy nagyképűnek fogok tűnni, de rengeteg nálam butább, unalmasabb, rosszabb stb. embernek van barátnője, míg nekem nem akar összejönni, és ez kissé zavaró, még akkor is, ha ezek a lányok általában olyanok is, akik nekem nem kellenének.
Amíg lenézel másokat ne is várd, hogy bármilyen normális emberi kapcsolatot ki tudj alakítani.
Nyilván olyan tulajdonságaik vannak, amik alkalmassá teszik őket egy párkapcsolatra. Talán belőled ezek a tulajdonságok hiányoznak. Ilyenkor nem a másik embert kell lenézni, hanem elgondolkozni azon, hogy na vajon bennem mi a hiba, hogy nekem nem jön össze?
Igazad van 3-as, senkit nem szabad lenézni.
Engem inkább az idegesít, hogy a lányok egy jó része összekeveri a határozottságot, a magabiztosságot a nagyképűséggel, azt hiszik ez a férfias, ez tetszik nekik. És mikor ez olyan lányról derül ki, aki addig a te meglátásod szerint normális értékrenddel bírt, az bizony tud bosszantó lenni. Ilyenkor néha el szoktam gondolkodni, de mindig arra jutok, hogy senki kedvéért nem fogom megjátszani magam, szóval ha ez kell nekik, egészségükre!
Kérdező, csak annyit tudok javasolni, hogy ne foglalkozz azzal, hogy kinek van barátnője! Ha meg az adott csaj nem érdekel, akkor meg főleg ne. Ismerkedj, próbálkozz, persze ne görcsölj rá! Előbb-utóbb csak összejön, ha nem, ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!