Azoknak az embereknek akiknek nem lehet barátnőjük, barátaik, munkájuk a külsejük miatt. Azok hogyan tudnak ezeken a dolgokon túljutni, és nem kinyírni magukat?
Figyelj, nem tudom, mennyire vagy "torzszülött", de mindenkinek megadatik szerintem, hogy legalább egyszer szeressék, és szeressen. Láttam olyan srácot, aki aztán tényleg odavágott a külsejével, viszon olyan stílusa volt, hogy mindenki a közelébe volt, és még barátnője is lett. Nem egy topmodell lány, de láthatóan nagyon szeretik egymást.
Esetleg egy képet küldesz magadról?
Tehát, azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük, hogy cumi van, de rendesen. Persze a külsőm miatt, nem csak a csajoknak kellek, hanem senkinek, még a családomnak se (mivel ők meg normálisak).
Ha lenne valami mód rá, akkor nagyon szívesen elfelejteném ezt az egészet. Nem szeretném kinyírni magam (még). Biztosan van rá valami műtét, vagy gyógyszer, amivel ezeket az érzelmeket ki lehet valahogy iktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!