Azoknak az embereknek akiknek nem lehet barátnőjük, barátaik, munkájuk a külsejük miatt. Azok hogyan tudnak ezeken a dolgokon túljutni, és nem kinyírni magukat?
Figyelt kérdés
2013. okt. 17. 12:36
11/24 anonim válasza:
Minden zsák megtalálja a maga foltját, és ez igaz.
Lehet, hogy nem jó a stílus, ahogyan elkezdesz udvarolni? Lehet, hogy nem jó lányoknál próbálkozol?
12/24 anonim válasza:
Nagyon egyszerű, vontajegy Indiába, és ne is lássunk többé.
13/24 anonim válasza:
próbálkozz a vakok intézetébe, ott nem látják, ha ronda állat vagy, viszont a primitíveket ott sem szeretik.
14/24 A kérdező kommentje:
Már próbáltam, majdnem összejött, de "lebuktatott" egy látó barátja, hogy nem a szőke herceg jött fehér lovon. Bár számomra újfent érthetetlen, hogy egy vak nőt miért érdekli, hogy nézik ki, úgyse lát.
2013. okt. 17. 13:55
15/24 anonim válasza:
Az elején majdnem bevettem :D Nem szabad ilyennel viccelődni!
16/24 anonim válasza:
A sötét bőrszín és az alacsony termet mióta számít torzszülöttnek? Jó próbálkozás volt, de kamukérdésnek gyenge.
17/24 A kérdező kommentje:
Tényleg próbálkoztam a vakok intézetében. Miért olyan hihetetlen ez? A pszichiátrián is próbálkoztam már. Ott, mintha bejöttem volna (jómagam is csodálkoztam) egy kis csúnya, narkós cigány csajnak. Jót beszélgettünk, de mikor másodgyára találkozni akartam vele, kiderült hogy megszökött.
2013. okt. 17. 15:05
18/24 A kérdező kommentje:
Utolsó:
Szerintem eléggé torszülött az olyan ember, akire ha ránéznek legszívesebben elfutnának az emberek.
2013. okt. 17. 15:06
19/24 anonim válasza:
van egy ilyen szám, amiben azt éneklik:
mindenki megérdemli, hogy repüljön.
remélem érted.
20/24 A kérdező kommentje:
Bocs de nem igazán értem.
2013. okt. 17. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!