Ebben az esetben (lent) hogy jön ez át az embereknek rólam?
Az ugye nyilvánvaló a magyar társadalom döntő többségéről, hogy könnyen elítélnek valakit valamiért. Pl ha valaki nem egy világszépe és azért nincs párkapcsolata akkor azért ítélik el.
Nekem sincs, hiába vagyok elég jóképű(ezt nem én mondom hanem a nő ismerőseim) humoros, ha kell értelmes ha kell bolond vagyok, szóval egy tök átlagos ürge lennék mindenem meglehetne, de mégis van egy testi hibám ami miatt nem kellek senkinek, nem tudok boldog lenni mert akármerre megyek ez jár a fejemben vajon mit szólnak rám az emberek, mert ha meglátnak olyasféle gondolataik lehetnek, hogy:
mekkora szívás lehet neki, mert hiába néz ki jól ha netán ismer tudja,hogy inkább rendes vagyok mégis szívás az élete.Szóval akiről látszik ha nem lenne ez testi hibája igaz teljes ember lehetne de így süt rólam, hogy gátlásos alacsony önbecsülésű, talán társadalmi fóbiáim is vannak.
A gáltásosság lesüt az emberről. Ez jobban zavarja az embereket, mint a testi hibád.
Engem az sem érdekelne, ha hiányozna mindkét lábad, ha azt látnám rajtad, hogy életvidám vagy! a jókedvű, optimista emberekkel egyszerűen teljesen feltöltődöm. Hol érdekel, ha van valami bibje??
valóban nem mindegy,hogy milyen jellegű ez a probléma,mert ha pl nagynak érzed az orrod az nem ugyanaz,mintha mondjuk csípőficamos vagy,esetleg végtag hiányos.
párválasztásnál a másik nem automatikusan a jó géneket keresi elsőre.
de mivel nem állítok vagyunk,ezért manipulációval,helyzet kezeléssel,tapasztalattal sok mindent felül lehet írni.
akkor meg plasztikai sebész.
erre vannak elsősorban.
#1 vagyok
Lehet, hogy a magányos farkas kép jön le rólad másoknak is, de mivel van valami testi hibád, így tuti ahhoz kötik, hogy jaj szegény hú meg há!
Ne legyél magányos farkas! Közhely, de igaz, a barátaid el fognak fogadni, aki meg nem, az... az nyaljon sót!
Nekem volt egy barátom, akinek harmadfokú égési sérülése volt a teste 60%-án, beleértve az arcát is. Mikor először megláttam, és rámmosolygott én úgy belezúgtam, mint vak ló a gödörbe. Olyan szeme, mosolya, kisugárzása volt a csávónak, hogy senki nem foglalkozott a bőrével.
És tudod mi a vicc? Nem jöttünk össze, mert felszedett egy nálam klasszisokkal szebb, szőke, kék szemű plázacicát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!