Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak manapság olyan lányok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak manapság olyan lányok, akik nem csak a külsőt nézik?

Figyelt kérdés
Lehet én próbálkoztam mindig rossz lánynál, de valahogy legtöbbször külsőségek alapján lettem elutasítva (pl. mert nem vagyok elég magas), és a személyiség elé tették ezt. Alapból nincs túl nagy magabiztosságom, de az efféle szituációk csak még jobban rombolják ezt. 16/F

2023. jan. 3. 19:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Vannak.
2023. jan. 5. 11:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok.

Azzal pedig hatalmasat hazudnék, ha azt mondanám, hogy csak a belső számít (nekem), mivel nagyon nem így van.

De mégis az embernek a személyiségei, tettei nyitnak nekem nagyobb utat.

Meg van az, amit a legvonzóbbnak találok külsőre, általában olyanokkal kezdek el beszélgetni, de mindenkinek esélyt adok.

Az elmúlt évben két fiú tetszett.

Az első egy magas, hosszú hajú fiú volt, csodaszép kék szemekkel. Mindneki azt mondta, hogy nagyon csúnya, de bármi volt (sajnos csak barátilag ☹️) de mellettem állt.

A második egy szintén magas, barna szemű, hajú enyhén izmos fiú volt. Pont ahogy a fejemben. De néhány hét alatt kiderült, hogy milyen a személyisége, ami nagyon taszítani kezdett.@

2023. jan. 7. 08:13
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Először a szem a külsőt látja meg, tehát ez dönti el, hogy közelítesz-e egy lányhoz, ill. milyennek lát a lány Téged. Ha megtetszel neki, elfogadja a közelítést - a beszélgetést. Na, ekkor dől el, hogy lesz-e folytatás.
2023. jan. 15. 15:52
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Sosem hittem, hogy létezik olyan, hogy valaki olyannal legyek együtt, akinek nem tetszik a külsője, hiszen az az első dolog, amit meglátsz egy emberen. Aztán jött egy férfi az életembe, akit a covid alatt a munkahelyemen ismertem meg, így 1 évig körülbelül nem tudtam hogy néz ki, csak a szemeit láttam, amelyekbe beleszerettem. Aztán 1 év után végre megláttam az arcát és teljesen elkeseredtem, hogy oda voltam a szemeiért egy évig és igazából nem is tetszik maga ő. Majd ahogy egyre többet és többet dolgoztunk együtt, nagyon megfogott a személyisége, a humora és az, hogy egy mennyire intelligens és értelmes ember. Egyik pillanatban csak azon kaptam magam, hogy rá gondolok és szinte várom, hogy lássam, majd idővel a külseje is megszépült számomra és már el sem tudnék képzelni szebb férfit. Én azt mondom adj időt a lányoknak, legyen megnyerő humorod (el sem tudod képzelni mennyit jelent), hidd el, jön majd egy olyan, aki értékelni fogja. Én nem tudom mennyire számítok "fiatalnak", 23 éves vagyok, de létezik ilyen is. :)
2023. jan. 15. 20:34
 15/18 NTBS ***** válasza:
23%
Előfordul, de ritka mint a fehér holló.
2023. jan. 23. 13:39
 16/18 anonim ***** válasza:
93%
Minden lány nézi a külsőt. Ha teheti válogat. De le is szűrik az értelmesebbek hamar ki az aki jöhet ki az aki nem. Ha neked kellemes társaságod van, azzal bárkit megnyersz. Sokkal szebb lányt is
2023. jan. 30. 15:29
 17/18 anonim válasza:
100%
A külső kinézet kell a vonzalom felkeltésére, a személyiség a vonzalom megtartására.
2023. jan. 30. 18:06
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia!

17 éves lány vagyok, nem tartom magam egy világszépének, de csúnyának sem. Átlagos, néhány ember által dicsért arcom van. Az alakom kifejezetten jó, szeretem. Mégis utasítottak már el. Volt aki megmondta, hogy nem szimpatikus a külsőm, de valaki a belsőt panaszolta.

Nekem fontosabb az egyén személyisége, mint külseje, de van ami engem sem fog meg. Ebben nincs semmi gond.

Nem tetszhetünk mindenkinek :)

2023. márc. 7. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!