Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi jön be a csajoknak manapság...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jön be a csajoknak manapság? 19/F

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy lehetne sikerem. Én azt veszem észre óriásiak a lányok elvárásai és ha nem vagy egyszerre Dwayne Johnson, Ryan Gosling és Justin Timberlake akkor a legtöbben levegőnek néznek. Volt pár lány, akik iránt érdeklődtem, de mindig kudarc lett a vége. Nem tudom mit csinálhatnék jobban, de még sosem volt közöm nőhöz. És sajnos legyen akármilyen művelt, kedves lány, úgyanúgy lehetetlen nála bevágódni és inkább vár 20-30 évet az álmai lovagjára, minthogy szóba álljon egy átlagos sráccal.

2022. febr. 7. 22:26
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

"Nem tudom mit csinálhatnék jobban, de még sosem volt közöm nőhöz."

Ennek tudatában ítélkezel a lányokról és úgy gondolod, hogy minden lánynak adonisz pasi kell, mással szóba sem áll? Első lépés, hogy a sikertelenségedet ismerd be, ne a lányokat okold érte. Vagy nem jó körökben mozogsz, vagy szimplán valamit rosszul csinálsz. N

2022. febr. 7. 22:38
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Mindenkinek más jön be, nehéz és nem is szabad általánosítani.
2022. febr. 7. 22:42
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Ki kell fogni egyet, szerencse is kell hozzá ha átlagos vagy.

Én pont hogy nem vagyok átlagos, de ne úgy értsd hogy olyan álompasiként mint az általad említett úriemberek, hanem van egy stilusom, amivel csak kis százaléknak jövök be elsőre, és sokaknál lehet kiesek emiatt.

Nekem hosszú a hajam, alapvetően helyesnek mondanak, bár egyes esetekben (társkeresők) nem ezt tapasztaltam. De mindegy akinek így nem kellek annak sehogy se fogok. Én mindig magamat adtam, a jó dumámmal, világnézetemmel több csajt is meg tudtam fogni. Egyébként szép lányok, de nem azok a tökéletes modell nők, bár az nekem nem is igényem. Nekem az volt a fontos mindig is, hogy legyen egy párom aki szeret. Ha találsz 1000ből egyet akinek tetszel és szeret, nem fog érdekelni a 999 aki nem és akiknek mások az elvárásaik.

2022. febr. 7. 22:44
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

Én csak a saját igényeimet tudom leírni

Lehessen beszélgetni, ne haljon el minden téma 2 mondat után, ne játssza meg magát, legyen őszinte, ha szélsőséges világnézeteket is vall, ne akarja rám erőszakolni, adjon magára valamennyit (mondjuk ne évente 2* fürödjön)

A humor is fontos összetevő nálam, meg nyilván valamennyire a hasonló érdeklődési kör. Ha egyáltalán nem tudunk hozzászólni egymás témáihoz, nehezebb a dolog

Persze ez nem azt jelenti, hogy egy ilyen srácba rögtön belezúgok, ezt nyilván nem tudom befolyásolni.

Szerintem egyébként a kisregény ellenére simán teljesíthető a szint, de még én is várom a "lovagom"

2022. febr. 8. 00:29
 5/10 anonim ***** válasza:
97%

Szintén saját igények:

-legyen saját élete, hobbija. Ha nincsenek barátai, olyan tevékenységei amik feltöltik akkor állandóan rajtam lóg. Ilyen pasi nem kell.

-szeresse önmagát, ne a párjától várja az egoboostot. Én készként érkeztem meg a kapcsolatba, ugyanezt elvárom a páromtól is. Önismeret, célok, fejlődés és ezekre igény.

-Egyezzen a világképünk, a párkapcsolati terveink. Ha én nem akarok gyereket nem fogok összeállni egy olyan pasival aki 4-et is szeretne. Vagy ha mégis akkor annak a kapcsolatnak van egy szavatossági ideje.

-tisztázd hogy milyen kapcsolatot keresel. Ismerkedős ahol 2-3 év után is a programokon van a hangsúly vagy komolyat (összeköltözős, házasság, gyerek stb).

-tudd hogy mit keresel egy lányban.

2022. febr. 8. 05:07
 6/10 anonim ***** válasza:
96%
Az tényleg igaz hogy magadat ad.Ha valakinek tetszel az úgy is felmérés.A szerelem az egyetlen olyan dolog az életben amit nem lehet sürgetni.
2022. febr. 8. 05:09
 7/10 anonim ***** válasza:
95%
Ha kimész az utcára, akkor láthatod, hogy csak és kizárólag az adonisz jellegű pasik mellett baktat nő. Nyilván te sem ismersz senkit, aki nem adonisz és van nője, apukád (akire valószínűleg hasonlítasz) mint a csikóhal, saját maga szült meg téged, mert senki sem állt vele szóba. Miért kell a saját incel nyomorotokat a nők nyakába varrni? A pasik gyávák, oda se mernek menni egyetlen nőhöz sem! És bizony sok lány elvárja, hogy a pasi tegye meg az első lépést. De mivel ez nem történik meg, így mit vártok?
2022. febr. 8. 07:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Odamentem, nem is egyhez. Legfőképp olyanokhoz akivel egy az egyben volt közös hobbink, érdeklődési körünk. Legtöbbször a hátam mögött kinevettek a barátnőivel. Engem rengeteg dolog érdekel, sok mindenről szeretek beszélni és ha valakivel már eljutottam egy olyan szintre akkor fel tudok dobni akármikor valami érdekes témát. A művészetek nagyon érdekelnek például: zene, irodalom, festészet, rajzolás, tánc. Én többször is próbáltam kezdeményezni, de ha úgy tűnt kicsit tovább nyúlik a szándékom a barátságnál, mind lekoptatott. Egy lány se tudja elképzelni magát velem. Mit mondjak ilyenkor? Mit érezzek? Sajnáltatja magát az ember az megint csak nem tetszik a lányoknak, de ha úgy érzed jobb vagy, mint mások akkor meg egoista leszel. Beismerjem, hogy az én hibám? Na és milyen lány akar egy olyan srácot aki egy ilyen egyszerű dologban béna? Amúgy egyetemre járok és mellette dolgozok is, szóval azt nem mondanám magamról, hogy nem lennék sikeres ember. Sőt nagyon is célratörő vagyok. Várjam meg amíg lesz egy halom pénzem és majd azon vegyek nőt? Mert ezen kívül nem tudom mit tudnék tenni. Nem tudjátok, de külsőleg, tényleg menthetetlen eset vagyok, ennek javítására még műtét sincs, meg semmi. Amúgy, ha úgyvan akkor meg barátkozni nem megy nehezen, lányokkal sem, és általában értékelik a humoromat is, szóval ennek tudatában szeretnék tanácsot, "kérni". Bár inkább csak kívácsni vagyok más emberek véleményére.
2022. febr. 8. 09:48
 9/10 anonim ***** válasza:
63%
Te hogy gondolod?Tudom hogy barátnőt akarsz ahogy én is.De néha el kell gondolkodni hogy mi a fontosabb az életben.Jo a kapcsolat is az.Nem is tudom úgy leirni hogy megerdzs-d.Az a lényeg hogy ne legyél egyedül mert elmesz egy másik irányba ahol nincs menekvés s nem az öngyilkosságra és a drogozásra és a pailasra gondolok hanem arra hogy ha egyedül vagy hosszú ideig megváltozol.
2022. febr. 8. 10:07
 10/10 anonim ***** válasza:
45%

Ugyanaz, mint 2-3000 éve. Semmi sem változott azóta a nőknél sem.

Viszont tényleg van ez az új jelenség. Az ilyeneket inkább hagyd a fenébe.

Járj gyülekezetbe, és onnan válassz inkább magadnak egy lányt, akit később feleségül vehetsz. Ők nagy eséllyel normálisak, igényesek, és értékesebbek kortársaiknál minden téren.

2022. febr. 15. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!