Jól sejtem, hogy azért nincs sikerem az életben a csajoknál meg amúgy sem, mert alacsony-gizda vagyok és emiatt az emberek lenéznek meg átnéznek rajtam, tényleg csak a nagy darab fiúknak van tekintélye manapság?
Nekem pont most lesz randim, egy alacsonyabb, sovány sráccal, mert odavagyok érte :))
Nem mindenkinek csak a külső számít, és csomó csúnya embernek van párja. Szerintem rossz körökben mozogsz.
Nálad is 5 cm-rel alacsonyabb, törékeny alkatú csajokkal próbálkozz, nem minden ilyennek kell egy fejjel nagyobb dupla súlyú srác.
Egyébként meg alacsony emberek, sokszor jobban meg akarják mutatni, hogy valakik, ezért jobban hajtanak.
Gondolatkísérletül vegyünk 2 egypetéjű ikret, az egyik legyen pocakos, ápoltságára nem adó kocsmázó melós, a másik meg legyen egy sportos, jó fellépésű öltönyös, cégautós menedzser. Nyilván a kettős versenyképessége teljesen eltérő.
Sportolj.
Amúgy a 185-190 cm 55-70 kg közötti pasiknak van a legtöbb esélyük a lányoknál. Az izmos és a kövér sem talál könnyen partnert ha csak nincs oriási szerencséje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!