Jól sejtem, hogy azért nincs sikerem az életben a csajoknál meg amúgy sem, mert alacsony-gizda vagyok és emiatt az emberek lenéznek meg átnéznek rajtam, tényleg csak a nagy darab fiúknak van tekintélye manapság?
"eleget költöttem ruhákra, meg igyekszem bunkó lenni."
egy ilyen díszmajom szerinted kinek kell?
Teszed az agyad te is, de a többi páwától nem vagy jobb.
,,Néha megtalál pár pisis'' ,,, nekem meg a belső fontosabb'' ,,tini ribizli csorda''
Tőled: ,,Nagyon sok csajnak a külső számít''
,,Amúgy divatosan öltözködöm, menő ruhákban járok'' ,,eleget költöttem ruhákra, meg igyekszem bunkó lenni''
Tőled:,,annyi homár páwát látok szép csajokkal''
Fikázod a fiatalabbakat hogy pisisek, de neked a belső fontos persze azért ,,igyekszel'' bunkó lenni. ,,Eleget'' költesz ruhákra, de a hozzád hasonló páwákat elítéled.
Szerintem sz*r ember vagy és ezért nincs senkid...
Miért akarsz bunkó lenni? :OO Azzal, hogy pont, hogy elriasztasz majd mindenkit...
Nem csak a jóképű pasiknak van barátnője, nézz már körül istenem, és ne sajnáltasd magad. Mindenkit érnek kudarcok meg visszautasítás, de ha jó a hozzáállásod, előbb-utóbb találni fogsz olyan lányt, akinek bejössz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!