A fiatal lányoknak miért csak a kigyúrt testű, izmos vagy nagy darab fiúk jöhetnk szóba, miért baj az, ha egy fiú alacsony és természetesen gizda?
Na, azért ennél árnyaltabb a kép. Egyébként az alacsonyság nem feltétlenül előnyös, sok helyen nem veszik észre, elsodorják az alacsony embereket (tömegközlekedés tipikus). Ha már én nem nőttem nagyra, legalább a pasim legyen elég magas, hogy ne lökjenek fel.
Engem zavar, ha egy pasi alacsony, nem ad biztonságérzetet, nem érzem magam nőnek mellette.
naa! szerintem nem ér panaszkodni addig, amíg mondjuk neked nem jók a picit ducibb (nem kövérek!!) vagy égimeszelő vagy épp deszka 0 mellű, 0 seggű lányok.. persze ha neked ez nem számítana és kicsit sem elsődleges szempont, akkor nem szóltam.
mellesleg nekem már tetszettek mindenféle testtípusú fiúk: magas-vékony, velem egymagas-izmos srácok, magas-enyhén izmos srácok, velem egymagas-teljesen átlagos,talán egy minimális hassal rendelkező srácok.
de a picik kiesnek,pedig láthatod, nem vagyok válogatós magasság terén, viszont aki nálam kisebb már, az nem tudna vonzani szerintem, amx ha pici lenne köztünk a különbség.
a testedet meg kicsit építheted, mert az férfiasabbá tehet (persze a pici és nagyon kigyúrt emberek nevetségesen néznek ki). és keress egy pici csajt. szerintem ennyi. de látok olyan párokat is,ahol a lány magasabb, tehát nem feltétlenül akadály:)
mert életképesebb,egészségesebb,vonzóbb benyomást kelt,jobb génekről árulkodi egy atletikus sportosabb test azért.
de az alacsonyból is ki lehet hozni a maxot.
ott van bruce lee,vagy floyd mayweather.
kis törpe csipsz-arok de kiütnék a legtöbb nagydarabot is,tehát hatalom birtokosai ezért dominánsak is,vagyis megkapják azt akit akarnak.
Személy szerint én a mackós pasikat szeretem, mint előttem említették a "biztonságérzet " miatt!
Mindenki más ízléssel rendelkezik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!