A fiatal lányoknak miért csak a kigyúrt testű, izmos vagy nagy darab fiúk jöhetnk szóba, miért baj az, ha egy fiú alacsony és természetesen gizda?
hehe, ez az, valami "negatívat" tesznek azzal, aki nem szereti a kövér lányokat! éljenek a kövér lányok! - mondják a kövér lányok
hehe, ez az, valami "negatívat" tesznek azzal, aki nem szereti az égimeszelő lányokat! éljenek az égimeszelő lányok! - mondják az égimeszelő lányok
hehe, ez az, valami "negatívat" tesznek azzal, aki nem szereti a deszka lányokat! éljenek a deszka lányok! - mondják a deszka lányok
stbstb. kérdező, nem bántani akarlak, de engem nem a magasságod taszítana, hanem ez a stílus, ez a gyerekes hozzáállás.
mármint érted, lehet normálisan is mondani, félig viccelődve, de ez a "hehe..." elég gáz.
persze, éljetek, kapjátok meg ti is azt, akit akartok, mint ahogy a kövér, vékony, alacsony, magas, babaarcú, markáns vonalakkal rendelkező fiúk. BELSŐLEG. mert onnantól kezdve, hogyha valakinek a külső az elsődleges, ők se várják el, hogy a hibájuk ellenére valaki észrevegye őket.
namindegy, amúgy emberek, miért kell, hogy ennyire fontos legyen a külső? én mindig is azt vallottam, hogy belső mondjuk 70%, külső 30%ban fontos. ergo ha valaki kifejezetten taszít külsőre, azzal nem akarnék semmit. de aki már nem taszít (és ehhez nem kell jól kinéznie), azzal simán! legyünk már kevésbé felszínesek és vegyük észre az értékes embereket is, ne csak egy izmos testet vagy kerek segget!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!