Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen férfi öltözék jön be a...

Milyen férfi öltözék jön be a csajoknak, mi a menő manapság?

Figyelt kérdés
2017. márc. 5. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
50%

Ne legyen pávás

Egyszerű (mondjuk feliratos póló+farmer), esetleg kicsit elegáns

Nagyon szűk farmereket ne hordj, főleg vékony lábhoz

Számomra az is taszító, ha egy fiú rózsaszínt hord

Ékszereket se nagyon, max karórát meg valami bőrláncot

Nekem igazából ezek számítanak

Meg azért látszódjon, hogy nem foglalkozik a fiú túl sokat a legújabb divattal, divatb**ikkal én nem szívesen állok szóba sem :D

2017. márc. 5. 19:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom mi "menő" manapság. Viszont elmondom mi "menő" úgy általánosságban, szavatosság nélkül:

Önálló, felnőtt férfiként a saját magunk ízlése szerint felöltözni. Mindenféle konvenciókat, praktikákat és megfelelési kényszert mellőzve. Ez ugyanúgy fordítva is igaz, a hölgyek is maguk miatt legyenek dekoratívak, ne miattunk.

Az magabiztosság, önállóság és legfőképp az individuum az öltözködésben, megjelenésben is módfelett fontos.

24f

2017. márc. 5. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:
12%

Ez annyira realtiv. Oltozz ugy, amilyen lanyoknak akarsz tetszeni. Én pl szeretem ha egy pasi sokat foglalkozik a kulsejével, meg koveti a divatot es jol mutat mellettem.

22/L

2017. márc. 5. 22:35
 4/4 anonim válasza:
ma már öltözhetsz úgy mint egy nő. ha az a divat, az jön be nekik
2017. márc. 13. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!