Nők, miért van az hogy egyes nők erotikus öltözetben járnak az utcán, de ha megbámulja őket egy férfi, ki vannak akadva? Nem az a céljuk hogy felkeltsék a figyelmet (szexuális érdeklődést) a miniszoknyával, mély dekoltázs, feszülős ruha?
Én meg felszínesnek tartom aki megy a saját farka után és kvittek vagyunk :D
Jó mondjuk nem hordok annyira túl kirivó ruhákat, max mélyebben dekoltált trikókat meg néha miniszoknyát de azt csak átlátszatlan harisnyával/leggingsel.
Szerintem meg teljesen mindegy mit veszünk fel, nem kell ide feszülős ruha, aki akar az úgy is megbámul, leszólít, beszól stb. Pedig csak munkába megyek, vagy onnan postára, ügyeket intézni és még is, főleg így nyáron.
Sajnos pasik többségét a farkuk irányítja. Tisztelet a kivételnek
Nem mindegy, hogy hogyan nézi meg. Mert lehet kulturáltan is ezt csinálni, vagy állat módjára.
Egyébként sok esetben akkor is beszólnak az ilyen idióták, vagy zavaróan bámulnak, ha nem kihívóan öltözik valaki. Ez férfi intelligencia függő. Mellesleg én azt mondom, ha egy nő fehérneműben menne ki, akkor se lenne joga senkinek hozzáérni, vagy sértő megjegyzéseket tenni.
"eldurran a tököd" huu ez nagy volt :D
#8-as, vannak ribik is, de az csak egy kisebb részük, a legtöbb tényleg magának akar tetszeni és rivalizálni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!