A baby-doll ruhanemű inkább erotikus fehérneműnek számít?
Figyelt kérdés
2016. jún. 30. 21:22
1/16 anonim válasza:
Inkább annak mint mi minek? :D de amúgy igen eléggé erotikus tud lenni
2/16 A kérdező kommentje:
csak azért, mert vettem egyet. talán enyhén átlátszó, csinos, hálóruha hatása van, de nem tudom, hogy a páromnál merjek-e abban mászkálni nálunk. Testvéreivel és szüleivel lakik, nem lenne gáz?
2016. jún. 30. 22:06
3/16 anonim válasza:
hát attól függ mennyire átlátszó de szerintem elég necces egy ilyenben akárhogy is nézzük :/ nekem ez majdnem olyan mintha bugyi melltartó kombóban járkálnál talán ha ráveszel egy köntöst akkor nincs probléma :)
4/16 anonim válasza:
Hat en masmilyen haloingben sem maszkalnek a parom szulei elott kontos nelkul.
5/16 A kérdező kommentje:
igazából olyaan, mint 1 kisruha. csak akkor átlátszó, ha kicsit lehajolok valamiért, akkor a bőröm csak nagyon halványan látszik át
2016. jún. 30. 22:38
6/16 anonim válasza:
nem tudnál képet linkelni hogy kb milyen?
7/16 anonim válasza:
Vegyél hozzá egy vékony szatén köntöst. Így nyáron kellemes tud lenni.
8/16 A kérdező kommentje:
Hasonló képet nem találtam a köntösről, képet készíteni meg így estére már csak elég rossz minőségben tudnék. Pont a lényeget nem tudom vele megmutatni (hogy mennyire átlátszó)
Hol lehet kapni szatén köntöst? Olyan már régóta szeretnék! :)
2016. jún. 30. 23:38
9/16 A kérdező kommentje:
Olyat*
2016. jún. 30. 23:42
10/16 A kérdező kommentje:
Még is csak találtam képet
Majdnem ugyan ilyenem van:
Fazonra és hosszra majdnem ugyan az, és kb ennyire átlátszó, mint a képen.
2016. jún. 30. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!