Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Túl erotikus ez a fürdőruha...

Túl erotikus ez a fürdőruha strandra?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A kérdésem az lenne hogy felvehet egy 20 éves lány ilyen fürdőruhát strandra vagy túlzás a csipke miatt?

[link]

2015. jún. 15. 14:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Ez csak csipke. Nyugodtan vedd fel.
2015. jún. 15. 14:27
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

Már azt hittem, vmi szexshopba beillő cucc lesz (volt már példa sajnos az oldalon ilyesmire, hogy arra kérdeztek rá, hogy ezt nem lehetne-e utcára felvenni).

Ez egyáltalán nem kihívó vagy r....cos. A csipke rajta szép és ízléses, a fazonja is teljesen jó.

2015. jún. 15. 14:27
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
Ha legalább fele olyan csinos vagy. mint a képen a csaj, akkor nem annyira kihívó. :D
2015. jún. 15. 14:31
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Neee, fehér csipkét strandra neee. Első használat után undormány sárga lesz!
2015. jún. 15. 14:39
 5/11 anonim ***** válasza:
18%
ház egy egyáltalán nem erotikus, viszont max arra jó, hogy pózolj benne pár órát a napon, nem strandolásra.
2015. jún. 15. 14:42
 6/11 anonim ***** válasza:
53%
Nagyon szép ez a bikini, de max napozni venném fel a vízben nem. Egyrészt a fehér kényes és könnyen színeződik, a csipkével könnyen beakadhatsz dolgokba, másrészt meg a fehér bikini vizesen full átlátszó lesz.
2015. jún. 15. 14:56
 7/11 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem ez nem erotikus, hanem szép.

De nem jó semmire. Mivel fehér, vizesen teljesen át fog látszódni, a csipke része meg néhány használat után tönkre fog menni. Összeugrik, összegyűrődik, elszakad.

2015. jún. 15. 15:14
 8/11 anonim ***** válasza:
74%
Hát ha az a fajta csaj vagy, aki csak mutogatni szereti magát, miközben hever a törölközőn, akkor oké. Ha vízbe is akarsz menni, akkor ne. Mondjuk én tangás bikiniben akkor se mennék emberek közé, túl közönségesnek tartom, inkább emiatt túlzás, a csipkével nincs gond, de ez csak dísznek jó, nem strandolásra.
2015. jún. 15. 17:01
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyonyoru ez a furdoruha! *.* es szerintem nem lesz atlatszo, mert ha jol tudom ez tobbretegu, az a csipke csak egy plusz reteg es szerintem nem fog atlatszani de tenyleg koszos lesz. Nekem meg a feher pottyos furdorucim is koszos lett(kimoshatatlanul)
2015. jún. 15. 20:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Dehogyis, tök normális.
2015. jún. 16. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!