Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lanyok nektek milyen fürdőruhá...

Lanyok nektek milyen fürdőruhátok van? 15/l

Figyelt kérdés
Amit idén vettetek, és tudjatok honnan van.. Vagy láttátok valahol, leginkabb 2 részes érdekelne :) képpel .. A válaszokat előre is köszönöm

2015. jún. 13. 15:56
 1/4 anonim válasza:
New Yorkerbe vettem 2990 ft-ért. Nem háromszög alakú, hanem az az csík vagy nem tom micsoda... Van egy csomo színben sztem megéri. A másik, amit most néztem ki az az F&F-nek az "új" fürdőrucija (tele van vele plakátolva minden).
2015. jún. 13. 17:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Az a csik furdoruha azert rossz mert joval kisebbnek tunteti a meLlet es siman eszre lehet venni ha van egy kis pocid de ha olyat veszel aminek normalis a "dekoltazsa" akkor nem annyira eszreveheto a pocak.

(Es ez nem kurv*****skodas mielott meg valaki ezzel jonne)

2015. jún. 13. 19:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem Takkos 60 ron-ert vettem Romaniaban(kb 4000 ft). A felsoje pantnelkuli fazon de van nyakbakotos pantja. A felso pottyos az also meg csikos. Turkiz-feher

13/l

2015. jún. 13. 20:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Forever 21 egyrészes fekete, hátul csípőig kivágott, pár spagetti pánttal. ( [link]

River Island fehér, két részes. V alakú bevágás a felsőn, és egy köves dísz. ( [link]

Még keresek egy neonosan pasztell sárgát vagy zöldet. Vagy valami rikító mintásat. Merevítős.

2015. jún. 14. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!