Szerintetek milyen ez a bikini?
Figyelt kérdés
Kíváncsiság csak:) Tavaly meg azelőtt alig jártam vízpartra de idén sok ilyen program lesz, szóval most azért érdekelt milyen bikinit vegyek, de nem túl borsos áron. Erre esett a választás. Kis mellem van, vékony vagyok, közepesen világos bőr (inkább sárgás árnyalat, nem rózsaszínes) sötétbarna haj, + ez az egyik kedvenc színem. Fiúk, lányok véleménye egyaránt érdekel.
22/L
2015. jún. 12. 17:25
1/12 anonim válasza:
A felső része tetszik, de az alsó része olyan, mintha egy sima fehérnemű lenne.
5/12 anonim válasza:
Szep, egyszeru, nem tul kihivo :) szerintem pont megfelelo
6/12 anonim válasza:
nekem se tetszik
bár ha alig van melled, akkor elmegy az ilyen felső
7/12 anonim válasza:
Nagyon jó, bár lebarnult bőrön biztos jobban mutat. Nyugodtan vedd meg, annyira kétlem, hogy bárkinek ne tetszene, hogy emiatt fújolna, akár magában.
9/12 anonim válasza:
Mivel kis melled van, a fodrok optikailag nagyobbítják. Így ez ideális számodra. Viszont én alsónak ezt választanám hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!