Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek milyen ez a bikini?

Szerintetek milyen ez a bikini?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Kíváncsiság csak:) Tavaly meg azelőtt alig jártam vízpartra de idén sok ilyen program lesz, szóval most azért érdekelt milyen bikinit vegyek, de nem túl borsos áron. Erre esett a választás. Kis mellem van, vékony vagyok, közepesen világos bőr (inkább sárgás árnyalat, nem rózsaszínes) sötétbarna haj, + ez az egyik kedvenc színem. Fiúk, lányok véleménye egyaránt érdekel.

22/L

2015. jún. 12. 17:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Esetleg a jövőbeli válaszolók, ha még lesz majd aki ír odaírhatjátok, fiúk, lányok vagytok-e, és hogy mennyi idősek. Már megvettem azóta, végső soron mindig az dönt hogy nekem mi tetszik legjobban, csak érdekelt, átlagban milyennek tartják mások. Felpróbáltam, megvettem, nekem tetszik és örömmel megyek majd benne strandra : )
2015. jún. 14. 18:10
 12/12 A kérdező kommentje:

Ja, és mindenki zöld kezet kapott mert véleményt nem tudnék elfogulatlanul pontozni, nem akarom lehúzni senki átlagát eltérő ízlés miatt.

A fekete alsós ötlet egyébként szimpi volt, de mindig felemás bikinit hordtam, és pont hogy változatosságra vágytam ilyen téren is. Egyszínű felsőm-alsóm most van először évek óta : D

2015. jún. 14. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!