Nők, miért van az hogy egyes nők erotikus öltözetben járnak az utcán, de ha megbámulja őket egy férfi, ki vannak akadva? Nem az a céljuk hogy felkeltsék a figyelmet (szexuális érdeklődést) a miniszoknyával, mély dekoltázs, feszülős ruha?
heh.... most te komolyan beszelsz,haver?..
ne oltozzek ilyen halal melegbe miniszoknyaba,vagy rovid gatyaba,hogy nehogy veletlenul felhivjam magamra a figyelmet? .. tudod,az a baj hogy egyes ferfiak olyan ocsmanyak,hogy ha lemegyek a buszmegalloba anyam XXL-es kabatjaba,full kocosan es smink nelkul az ocsem ele,akkor is megbamulnak...mert hat miert... mert pinam van.
tok m1 sokszor mit veszel magadra,aki proszto es neveletlen ugy is megbamul..hat meg akkor,ha kevesebb rajtad a textil (mert meleg van,bmeg).
Nem hiszem, hogy elsősorban az a cél, hogy a férfiak figyelmét felhívjuk. Tényleg, magunknak akarunk tetszeni, jól akarjuk érezni magunkat a bőrünkben. Természetesen, sokan vannak, akiknek a cél az, hogy a férfiak figyelmét felhívja.
De szerintem egy valamire való férfi, nem fordul meg és nem csorgatja a nyálát minden ilyen öltözékben lévő nő után. A másik véglet, pedig az olyan férfiak, akiknek mindegy hogy milyen a nő, mindegy, hogy miben van..csak nő legyen..
Volt olyan pasi aki beszólt, pedig csak farmerben voltam és egy ballonkabátban (ezért ez nem egy kihívó szerelés :D).
"12-es, miért, ki a fszom döntse el hogy ki kaphat meg egy nőt ha nem maga a nő? -.- Vagy szerinted jogod van bárkit megbszni csak mert urambocsá úgy öltözött hogy te megnézd? Bár a hozzád hasonló aberráltak pólóban-farmerban is túl kihívónak minősítik... -.-"
Te férfi vagy,vagy nő?:D:D:D
Már megbocsáss,nem engem minősítesz az "aberrált" jelzővel.A lényege annak amit írtam az,hogy élvezik a hatalmukat.De ha neked ez jön le belőle,erről nem tehetek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!