Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nők, miért van az hogy egyes...

Nők, miért van az hogy egyes nők erotikus öltözetben járnak az utcán, de ha megbámulja őket egy férfi, ki vannak akadva? Nem az a céljuk hogy felkeltsék a figyelmet (szexuális érdeklődést) a miniszoknyával, mély dekoltázs, feszülős ruha?

Figyelt kérdés
(Amúgy minden férfi ha ilyen nőt lát, azt mondja magában: de megdugnám. Nem érző lénynek tekinti, hanem húsdarabnak. Ezt tudtátok lányok? )

2016. júl. 14. 13:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%

heh.... most te komolyan beszelsz,haver?..

ne oltozzek ilyen halal melegbe miniszoknyaba,vagy rovid gatyaba,hogy nehogy veletlenul felhivjam magamra a figyelmet? .. tudod,az a baj hogy egyes ferfiak olyan ocsmanyak,hogy ha lemegyek a buszmegalloba anyam XXL-es kabatjaba,full kocosan es smink nelkul az ocsem ele,akkor is megbamulnak...mert hat miert... mert pinam van.

tok m1 sokszor mit veszel magadra,aki proszto es neveletlen ugy is megbamul..hat meg akkor,ha kevesebb rajtad a textil (mert meleg van,bmeg).

2016. júl. 14. 18:33
 12/19 anonim ***** válasza:
30%
Azért,mert ez egy hatalmi játék.A nők gyakran erre használják a szexualitásukat.Élvezik,hogy őket bámulja minden férfi,viszont ők döntik el,hogy ki kaphatja meg őket.
2016. júl. 14. 22:32
 13/19 anonim ***** válasza:
79%

Nem hiszem, hogy elsősorban az a cél, hogy a férfiak figyelmét felhívjuk. Tényleg, magunknak akarunk tetszeni, jól akarjuk érezni magunkat a bőrünkben. Természetesen, sokan vannak, akiknek a cél az, hogy a férfiak figyelmét felhívja.

De szerintem egy valamire való férfi, nem fordul meg és nem csorgatja a nyálát minden ilyen öltözékben lévő nő után. A másik véglet, pedig az olyan férfiak, akiknek mindegy hogy milyen a nő, mindegy, hogy miben van..csak nő legyen..

Volt olyan pasi aki beszólt, pedig csak farmerben voltam és egy ballonkabátban (ezért ez nem egy kihívó szerelés :D).

2016. júl. 15. 19:01
 14/19 anonim ***** válasza:
85%
12-es, miért, ki a fszom döntse el hogy ki kaphat meg egy nőt ha nem maga a nő? -.- Vagy szerinted jogod van bárkit megbszni csak mert urambocsá úgy öltözött hogy te megnézd? Bár a hozzád hasonló aberráltak pólóban-farmerban is túl kihívónak minősítik... -.-
2016. júl. 16. 22:06
 15/19 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy a magukat intelligensnek, engem pedig bunkó tahónak tartó hozzászólók :) ... milyen trágár módon beszéltek :) , meg voltak sértődve, kikérték maguknak :) , pedig egy normális Kérdést írtam ki, nem minősítettem senkit, ... csak az okra voltam kíváncsi, hogy ki miért vesz fel ilyen ruhát. Legtöbben értették is, és kulturáltan, intelligensen válaszoltak.
2017. máj. 8. 15:07
 16/19 anonim ***** válasza:

"12-es, miért, ki a fszom döntse el hogy ki kaphat meg egy nőt ha nem maga a nő? -.- Vagy szerinted jogod van bárkit megbszni csak mert urambocsá úgy öltözött hogy te megnézd? Bár a hozzád hasonló aberráltak pólóban-farmerban is túl kihívónak minősítik... -.-"

Te férfi vagy,vagy nő?:D:D:D

Már megbocsáss,nem engem minősítesz az "aberrált" jelzővel.A lényege annak amit írtam az,hogy élvezik a hatalmukat.De ha neked ez jön le belőle,erről nem tehetek:D

2017. máj. 8. 16:06
 17/19 A kérdező kommentje:
38 éves kortól már élvezik a nők, ha megbámulják őket. Vágynak arra, hogy igenis jól megkúrják őket. Vannak 13 évesek is, akik már ilyenek, de 38 éves kortól minden nő ilyen, és ez jó ! :) (35 ff)
2017. máj. 10. 17:45
 18/19 anonim válasza:
58%
Nem, nem a TE szexuális érdeklődésedet óhajtják felkelteni, hanem a számukra vonzó hímnemű lényekét. Aki valószínűleg nem te vagy, ergo ha "de megdugnád" érzésed támad, legjobb, ha megtartod magadnak, legalábbis ha civilizációban élsz. Meg mondjuk olyan éghajlaton, amilyen a miénk is, ahol nyáron az is "erotikusan" közlekedik, aki senki szexuális érdeklődését nem kívánja felkelteni. Csak melege van. Csak egy példa. Egy rakás afrikai kőkörszaki szinten levő törzs női tokpucéran flangálnak. Férfiak is. Az egész törzs tok pucéran mászkál, érted,vagy maximum szál akármiben, de ha ott az egyik gyökér elkezdené halomra erőszakolni mások feleségeit, lányait, anyját, valószínűleg nagyon hamar félholtra vagy teljesen halottra verné a többi. Ha ez nem megy be neked, akkor még egy kőkorszaki társadalomba sem vagy való, nemhogy civilizációba.
2017. aug. 12. 18:01
 19/19 anonim válasza:
54%
"pedig egy normális Kérdést írtam ki, " kötekedő, civilizálatlan, undort keltő kérdést írtál ki, szívtál is miatta, látom :P
2017. aug. 12. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!