Manapság már a csajoknak kell felszednie a pasikat? Náluk már nem divat a kezdeményezés?
Hát nem tudom, nekem eddig 5 csaj kezdeményezett, közülük:
- az egyiknek értelmi bajai voltak
- egy másik közel 16 éves koromban akart összejönni, amikor ő még csak 11 múlt, én meg nem vagyok pedofil, szóval ez se jött össze.
- egyszer facebookon egy 200 km-re lakó csaj, akivel szintén nagy volt a korkülönbség, bár ez nem volt olyan durva, mint az előző példa.
- egyszer egy erdélyi csaj (kb 600 km) akart volna összejönni, miután Honfoglalón megismerkedtünk, és facebookon dumáltunk 1-2 órát.
- na meg excsajom kezdeményezne folyton
Tehát igazából mind bukott dolog. Vagy csak netes menőzés lett volna a céljuk (távolság miatt más nem nagyon), hogy idősebb pasijuk van, vagy excsajom akart visszajönni. Olyan korombeli csajok, akikkel összejönnék, még SOHA NEM KEZDEMÉNYEZTEK. na persze nagyon helyes sem vagyok, biztos vannak olyan pasik, akiknél jobban kezdeményeznek. Én mindig csinálom magamnak, aztán rendszerint nem lesz semmi se belőle, jobbik esetben meg barátság. Azért persze volt kivétel.
Akár ez is lehetne,de ilyen nem nagyon van manapság azért,maximum a "leghelyesebb" srácoknál kezdeményeznek,akiknél még ötezren megteszik ezt.
Már én sem kezdeményezek,mert nincs értelme,csak az elutasítást kapom minden egyes alkalommal.Akkor minek törjem magam?
23/F
Eddig nagy nehezen kezdeményeztem, de elegem lett, nem fogok többet.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!