Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kezdjek csajozni?

Hogyan kezdjek csajozni?

Figyelt kérdés
Azt nem tudom, hogy hogyan kezdjem el az egészet, és hogy mit mondjak, és az nekem nem válasz hogy mennjek oda hozzá és beszéljek vele, mert a kezdeményezést nem tudom megcsinálni.. Egyszerűen nem megy, hiába szeretném

2014. aug. 9. 08:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Először, át kéne gondolnod hogy milyen típusú lányok jönnek, be. Utána a saját stílusodat kidolgoznod. Majd egy kis önbizalom. Utána beszélgetés. Bármiről beszélhetsz vele. Hobbi, zene, suli ügy, pasi ügyek, stb... Csak kérdezned kell és ő is visszakérdez. Csak annyi a lényeg hogy ne látszódjon rajtad hogy félsz és mindig mosolyogj, ha nem érdekli a téma amit elkezdtél akkor témát váltasz, esetleg poénkodásokról beszélsz, hogy milyen hülyeségeket csináltál az életben stb...
2014. aug. 9. 10:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Gyakorolj:)

Chatelj lányokkal :))

2014. aug. 9. 10:20
 3/3 A kérdező kommentje:
chatelek lányokkal, csak az nem megy annyira jól hosszútávon :/
2014. aug. 9. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!