Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kezdjek csajozni, ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjek csajozni, ismerkedni?

Figyelt kérdés

Megörülök már,hogy nincs barátnőm!

Minden napom csak ebből áll:

Utazás munkába,meló,utazás haza,pihenés,némi csavargás a hétvégéken,de nem éjszaka.

Nem hinném,hogy a lányok,nők ocsmánynak tartanának.

Szemezések persze vannak néha,de itt ki is merültem.

Egyszerűen nem merem megtenni az első lépést az ismerkedéshez.

Az is baj,hogy rengeteg lány tetszi.Mintha úgy érezném,nem tudnám magam egy nő mellett lekötni.

Talán ezért nem lépek,mert úgysem tudnék hűséges lenni?

Vagy egyszerűen csak betoji vagyok?

Pedig már nem vagyok kamasz.

Segítsetek lécci,mert megőrülök,hogy férfiúi mivoltom nem tud kiteljesedni.

Köszi mindenkinek!

2013. jún. 22. 22:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Vagy egyszerűen csak betoji vagyok? igen

menj el vmi nyári feszt-re vagy ilyenek, igyál és nem leszel az

2013. jún. 22. 22:23
 2/2 Tasak92 ***** válasza:
A nyári feszt-es dolog nagyon bejon, csak tutira kell menni, persze nem taccs részegen tántorogva kell csajozni, s foleg, hogy a sötétet várd be, mert olyankor mindenki be van zosngva, nameg ilyenkor többnyire a szabad csajok lófrálnak. Én rendszeresen csinálom ezt, persze nem csak fesztiválon szürkületben csajozok. 21/F
2013. jún. 25. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!