Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok annak aki nem tud és nem akar a "hagyományos" értelemben vett randizós megoldással csajozni/ismerkedni?
Fiú vagyok, de még sose randiztam, viszont nem tudom hol lehetne csak úgy barátilag ismerkedni amiből később lehet több is ha egyértelműek a jelek hogy mind2 -en így akarjuk.
Végig fiú sulikba jártam, persze bulikon másik sulikba járó haverok összeismertettek lányokkal, de ez se olyan jó. Én úgy szeretem ha közös programon vagyunk mint pl suliba és ott szép lassan "behálózom" :)
ez nem működik.
hívd randira:moziba,vacsizni,sétálni,korcsolyázni,árkot ásni bármi csak ne a bnői meg a haverok előtt próbáld behálózni,mert ott se te sem ő nem magát fogja adni hanem amit a csorda elvár ...
csakhogy egy idegen csajról nem fogom tudni h megértjük -e egymást, ezért nem randizom soha.
Ha már jól ismerem csak akkor hívom el ilyen helyekre, ha tudom róla h illik hozzám.
Köszi a tippeket!
Próbálom megitélni, tegyük fel h külsőre bejön, rövid beszélgetés után is.
De sokszor volt már akivel később kiderült h mégse egyforma az érdeklődésünk. De olyan is volt h nekem nem jött be mégse, én viszont neki igen, és ilyenkor elég rossz magyarázkodni h mégis miért nem akarok többször talizni :S
Ha pedig szép lassan környékezem meg akkor ha időközbe mégse jön be annyira szép lassan , fokozatosan elfelejtetem magam vele. (egyre kevesebbszer megyek oda hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!