Manapság miért a lányos fiúk a népszerűek a csajoknál?
Manapság csomó fiú 60 kilós, fülbevalót hordanak, tetőtől talpig borotváltak, napi 2 órát töltenek a tükör előtt, folyton hisztiznek és a csajoknak ez tetszik. Miért lett ez a divat? Hogyan érzi magát biztonságban egy nő egy ilyennel? Egy csomó olyan párt látok újabban, hogy a lány erősebb alkatú, mint a barátja. És akik ilyen csaj ismerőseim, azok meg négyszemközt panaszkodnak az ilyen fiúkra, hogy nem akarnak szexelni, mindenben válogatnak, meg nem tudnak magukról gondoskodni, és hogy az anyjuknak érzik magukat, de ha szakítanak összejönnek egy ugyanilyennel. Ezt a cosmopolitan-ban tanítják, hogy ilyen férfit kell választani, vagy honnan jön ez?
Nem az a férfias, ha valaki nagy, erős, önálló és határozott?
"66-68 kiló vagyok 188 cm-hez"
Slenderman te vagy az?
Akkor én a kérdésedre kérdéssel válaszolok.
Manapság a pasik miért az agyonvasalt hajú, vastag, sötét zsírkrétaszemöldökű, műkörmös, kiteszem-mindenem-azt-is-ami-még-nincs, szoláriumszökevényekre buknak?
# 5/6: Mondd el, ki bántott! Miért jó neten random emberekkel kötekedni? Miért akarsz bárkit is lealázni? Ennyire nehéz feldolgozni, hogy csak 66 kiló vagy?
# 6/6: Nekem nem jön be az, amit leírtál. De szerintem egyik ismerősömnek sem. De a kérdésem azoknak szólt, akik el tudják magyarázni, hogy miért jó az ilyen nyálas szájú kisgyerekekkel járni.
"Még a kis köcsögöknek is van barátnőjük"
Legalább beismered, hogy kis köcsög vagy. :D Első lépés a gyógyulás felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!