Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság miért siet mindenki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért siet mindenki ennyire?

Figyelt kérdés

Többször is előfordult már velem ez az eset, innen merült fel a kérdés...ha elkezdek egy fiúval interneten beszélgetni akkor vagy nagyon felszínes és erőltetett a beszélgetés vagy pedig olyan mintha 2 nap után már potenciális partnerként tekintenének rám, holott még nem is ismerjük egymást, nem tudunk egymásról kb. semmit.

Nyilván interneten nem lehet igazán megismerni a másikat, ezért sem értem, hogy mi zajlik le bennük amikor olyanokat írnak, hogy "de jó lenne ha itt lennél", "kaphatok egy puszit?", "ugye tetszem neked?" és társai...még azok is akik állítólag komoly kapcsolatra vágynak. Na most én ezzel annyira nem tudok mit kezdeni, és fogalmam sincs hogy kéne ezekre reagálnom. Ilyenkor mindig olyan érzésem van, hogy nem is érdeklem igazán őket és át akarják ugrani az egész ismerkedős fázist és egyből a lényegre térnének.

Én pedig pont az a fajta vagyok aki szereti minél jobban megismerni a másikat, sokat beszélgetni és úgy gondolom, hogy adni kell időt egymásnak meg az érzelmeknek, hogy szépen lasssan kialakuljon. Nem szabad erőltetni, mert annak semmi értelme.

Szerintetek én látom rosszul ezt az ismerkedés dolgot? Vagy miért lehet ez?

2022. jan. 8. 16:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a kerdesedben irtad, pont azert mert a lenyegre akarnak terni. Nem romantikus vonzalmat ereznek, hanem szexualis vagyakozast
2022. jan. 8. 17:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ma a net már a mindennapunk része, nem úgy mint 20 éve, mikor újdonságnak számított. Sokkal jobban megbecsülted hogy kontaktban lehettél valakivel, beszélgethettek, ismerkedhettek, akivel talán élőben soha nem találkoztál volna.

Mikor a 20. lány vagy akinek ír, miután 19x kikosarazták és még mellette 2-3-mal chatel, neked pedig az ezredik fiú aki csapja a szelet és mellette még 500-al chatelsz, akkor mindkettőtöknek a másik csak egy csepp a tengerben, tesztek rá hogy ki az valójában. Ha jön az újabb offolás, 2 másodperc és ott a következő alany, vagy már be van készítve 10 másik fiú/lány vigasztalásként, akikkel lehet kavargatni és hülyíteni őket.

Az az illúziója mindkettőtöknek, hogy végtelen lehetőségetek van, ezért nem számít az az 1, amiben éppen vagytok. Arra ki se térek bővebben, hogy a sok hülyítés, átverés, kamu, játszadozás után nem csoda, ha senki nem vesz már komolyan senkit, még ha szomorú is. Röviden az évek alatt leértékelődtek az emberi kapcsolatok

2022. jan. 8. 19:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én má' öreg vagyok, és lehet, hogy rosszul látom, de azért leírom: Kedves fiatalok! A fontos beszélgetéseket élőben kellene intézni. Ha csak és kvázi anonimitás van, az teljesen más, mintha ott van előtted, látod a mimikáját, hogy hogyan mondja, amit mond, merre néz közben. Másrészt az élőben másikra szánt idő a tisztelet jele is, jelentése: "igen, érdekelsz annyira, hogy rád szánjak időt, odautazást, amikor rád nézek, és nem a telefonomat cseszem közben!"

Túl nagy ára van ennek a kényelemnek, hátra is dőlnek bele sokan, minél hamarabb átraknám élőbe az ismerkedést. Sok boldogságot!

49f :-)

Az írott szöveg

2022. jan. 8. 19:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
> Ha csak írott szöveg és kvázi anonimitás van
2022. jan. 8. 19:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez három dolog miatt lehet:

1, A srácok többsége nem tud neten ismerkedni. 10-ből 9 kezdeményezés ugyanazt a szöveget tartalmazza, szinte mindenki kreatívtalan.

2, Az adott emberke el van szállva magától, ezért abban a hitben él, hogy ő 2 nap alatt meg tud szerezni bárkit.

3, Gyors sikert akarnak.

2022. jan. 9. 00:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Főleg az a gond, hogy te sem tudod mit akarsz.

Ha tudnád mit akarsz, az alapján ki tudnád válogatni aki mást akar tőled.

Először fogalmazd meg, mire kell neked egy férfi.

Házasság, vagy nem házasság?

A másik: miért nem mész el egy-egy találkozóra, és deríted ki, hogy kell-e az adott illető, vagy nem?

Mi értelme van hetekig beszélgetni a látatlanban, ha az első 2 percben eldőlhetne minden hamarabb is?

2022. febr. 15. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!