Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egész nyaramat a barátnő szerzés teszi ki. Ez beteges?
valoszinuleg itt tobb dolog is fenn all miert is keresed ennyire. Szeretet kapas miatt?Vagy eppen tenyleg ennyire nagyon akarsz magad melle valakit mert nem erzed hogy lennenek melletted?
Ilyen dolgokon gondolkozz el,nem beteges de nem is a legnormalisabb dolog.
"egész nyaramat a barátnő szerzés teszi ki"
"semmit nem csinálok csak egész nap azon idegeskedek, hogy nincs barátnőm"
.
Mégis, hogyan gondolod? Egész napod semmittevéssel töltöd - és várod, rád nyisson valaki: "én vagyok az új barátnőd!"?
Konkrétan igen.
Valóságban nem tudok mert nincs olyan társaságom :/ egyedül meg basszus... Sajnos már nem azt a világot éljünk.
Facebookon, instán próbálkoztam. De aki jól nézett ki és még vissza is írt. A belsője az... Mind1
A tinder meg stb dolgokhoz meg még kell 1 év. Mert 17 vagyok.
Teljesen kilátástalan vagyok. 2 éves kapcsolatomnak lett vége. Barátnő nélkül mintha nem lenne kedvem semmit csinálni.
A belsője meg midegy? Hát akkor te még nem láttál szép lányt, akinek nulla agya volt.
Konkrétan szerinted az segít, hogy aggódsz? Ettől lesz az, amit a 7-es írt?
Ha volt korábbi kapcsolatod, akkor azt is tudod, hogy millió lány van körülötted és valaki egyszer csak betoppan (nem, nem a szobádba), akire nem is számítottál. Tudod voltak olyan lányok az életemben, hogy elsőre nem is nyűgöztek le, de valahogy pont a természetük volt az, ami magával rántott. Hidd el, ez sokkal többet számít, mint a szépség, bár nyilván, ha mindkettő megvan benne, az jobb. Nem kell erőltetni, mert igazán akkor tudnak belépni az életedbe, amikor nem is számítasz rá. Próbálj meg ellazulni, normáélis lenni, élvezni azt, ahogy most élsz. Ha boldog és elégedett vagy (egyelőre nyilván csak önmagaddal), azt a lányok is látni fogják és ez vonzú lesz számukra. Nem mindre, de elég, ha 1-2 észreveszi. Magadat tedd helyre, és ne arra koncentrálj, hogy barátnő kell, mert ... Így nem lesz új csajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!