Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul? 20/F
Egyszerűen nem tudok normálisan csajozni, vagy legalábbis nagyon úgy tűnik. Pedig baromi magas vagyok, viszonylag vékony az igaz, de mostanában megpróbálok kicsit gyúrni, hogy több izmot pakoljak magamra. Arcra úgy nagyjából egy ilyen sima, átlagos korombeli fiú vagyok szerintem, semmi különös.
Még az sincsen, hogy esetleg ne járnék el otthonról, vagy ne lennének barátaim vagy valami hasonló. Gyakran járok haverokkal bulizni, meg kocsmákban és viszonylag társasági ember vagyok. Sőt, gyakran még eléggé nagydumás is tudok lenni. Környezetem szerint a humorom is rendben van, nagyon gyakran poénkodom és ugye már a nagyszámok törvénye alapján is gyakran tényleg sikerül valami vicceset mondanom.
Ennek ellenére valahogyan soha nincsen szerencsém a lányokkal. Eddig mindössze egy barátnőm volt, de az is már több mint 1 éve, azóta csak néha-néha jött össze némi flört pár lánnyal, de semmi más.
Ezek alapján valamit nagyon rosszul csinálhatok. Szerintetek mit csináljak?
Ennek több oka is lehet, az az igazság. Ahogy kivettem a szavaidból, azzal nincs gond, hogy nem kezdeményezel. Viszont, nem lehet, hogy esetleg az szűrődik le a közeledéseidből, hogy nem komolyan ismerkednél, csak futó kalandokra? Vagy esetleg pont fordítva, olyan lányoknál próbálkozol hosszútávú kapcsolatot keresni, akik nem vágynak erre?
Ezek csak tippek, nem biztos, hogy ezzel van a gond, csak szerintem érdemes elgondolkozni rajta
Nem minden a testalkat...én is magas vagyok 7 éve gyúrok, és a kiszemeltem kb egy okádék pasi miatt mondta meg hogy nem akar velem összejönni mert van neki ez az xy.
Én más korosztály vagyok mint te, itt folyton csak a pénzt/hasznot nézik már a nők, szóval azzal jönnek össze aki kb eltartja csak őket (nem mindegyik de elég sok).
Amúgy meg tényleg fiatal vagy nem kell elkeseredni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!