Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képtelen vagyok barátnőt találni, a lányok csak barátként tekintenek rám. Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, és az igazság az, hogy egyetlen egy kapcsolatom volt eddig, de az is csak pár hónapig tartott. Egyszerűen hiába próbálok lányokkal ismerkedni, mindig ugyanaz a vége: vagy az első találkozás után az a vége, hogy "kedves srác vagy, de nem vagy az esetem, csak barátok legyünk" , vagy ugyanezt mondják, de még azelőtt hogy találkozhatnánk. Igazából eleinte azt hittem, hogy biztos csak rossz lányoknál próbálkozom, de igazából minden lánynál így járok szóval biztos én csinálok valamit rosszul. Tudnátok tanácsot adni, hogy hol rontom el?2021. jan. 31. 13:44
1/5 Stark2000 válasza:
Követem a válaszokat, hasonló a helyzet nálam is. 🤷♂️
2/5 anonim válasza:
Nem ismerünk, nem láttunk rólad képet, így lehetetlen megmondani.
3/5 anonim válasza:
ne add fel. igazából csak a klisékkel tudok élni, de ha rágörcsölsz és csak erre fókuszálsz akkor süllyed a hajód kapitány.
4/5 anonim válasza:
Változtass az öltözködéseden meg a stílusodon. Én is így voltam mint te viszont elkezdtem egyre szebb és márkás ruhákban járni és egyre több csajt érdeklek és barátnőm is van.
5/5 anonim válasza:
Van pár dolog ami miatt a lányok friendzoneolnak egy srácot:
1. túl csúnya és nincs jó humora sem
2. nem elég férfias.. nem mutatja ki hogy ő egy férfi ezáltal a nőben nem kelt érdeklődést
3. egy egoista és nem igazán érdekli a lány csak saját maga
Igazából ha átlagos kinézetű vagy és van humorod is nem nagyon van olyan lány akit ne tudnál megszerezni egy kis figyelemmel és egy kis energia belefektetésével.
[link] ajánlott olvasmány L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!