Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon miért tekintenek a fiúk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért tekintenek a fiúk barátként rám? 16/l

Figyelt kérdés

Sziasztok. Decemberben töltöm a 16-ot, másodikos leszek ősszel.Eddig egy barátom se volt. Pedig nyitok a fiúk felé, de mind csak haverként tekint rám.

Nem tudom, hogy mit rontok el. Miért nem tekintenek rám a fiúk úgy mint egy lányra? Miért a havert látják bennem?

Röviden írok magamról.Világ életemben a fiúkkal kötöttem mindig barátságot, a lanyokkal nem jöttem jól ki. Mindig csak idegesitettek a felesleges hisztijük és az hogy nem bebecsülik meg a barátságot. Mindig elárultak, kihasználtak egymást. A fiúkkal ilyen problémáim nem voltak. Ők mindig rendes barátságot kötöttek velem.

Szarkasztikus humorom van. Tele vagyok iróniával. Kedves vagyok, segítő kész is. Elég tüzes jellemem van, nagyon könnyen örülök, haragszok meg, lesz rossz kedvem. Ettől eltekintve nyugodt vagyok, hisz soha nem idegeskedtem semmin. A legfontosabb vizsgák előtt is nyugodtan ültem.

Csókolózni már csókolóztam. De azt is csak diszkóban, de én nem akarok esténként idegenek szájában csüngeni. Én baratot akarok, amit meg diszkóban nem lehet szerezni.

Tavaly pedig elsős letem. Új osztály új fiúk. Most pedig uyanott tartok: megint haverként kezelnek.

Mi lehet a baj? Külső?

Mindig adok magamra. Általában smink nélkül vagyok. Tiszta és apolt vagyok, ahogy a ruháim is.

Egész alak

[link]

[link]

[link]

arc

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. júl. 26. 18:32
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Kérlek titeket a nem ide való kommenteket más hol tüntessétek fel. Köszi
2015. júl. 26. 18:37
 2/18 anonim ***** válasza:
áltag szép vagy, uh nem a külső a gond, feltehetően a belső. Bár azért 15 évesen még nincs vége a világnak, ha nincs pasid, meg lehet az erős jellemed elriasztja a jelentkezőket. Am a képek gyanúsan nem mo-n készültek, így elég kamu szaga van.
2015. júl. 26. 18:42
 3/18 anonim ***** válasza:

Őszintén, szerintem semmi baj a külsőddel :) Sőt, szép vagy :) Az, hogy miért csak barátként kezelnek...bármi oka lehet igazából. Szimplán nem akarnak kapcsolatot, vagy csak nem vagy az esetük. Tényleg bármi lehet.

17/f

2015. júl. 26. 18:43
 4/18 anonim ***** válasza:
0%

- mert kislány vagy

egyébként meg no offense de megcsináltatnám azt a fogszabályzót amíg nem vagyok 18 és nem kerül egy vagyonba

2015. júl. 26. 18:44
 5/18 anonim ***** válasza:

Tényleg nem értem mi bajuk.

Nem is vagy rosszféle, SŐT inkább elég jóféle! ;)

2015. júl. 26. 18:44
 6/18 A kérdező kommentje:

Hát a képek tengeren készültek. Amúgy nem magyarországi vagyok.

Az a baj, hogy a többi lánnyal úgy törődnek mint egy lánnyal. Piszkálják őket, aztán flörtölnek velük. Velem nem. És ez rosszul esik.

2015. júl. 26. 18:45
 7/18 anonim ***** válasza:
Külsőddel semmi baj:) Sőt.. Lehet hogy a fíúkkal van a baj és nem veled;D
2015. júl. 26. 18:56
 8/18 anonim ***** válasza:
Megsértődsz, ha azt mondom, hogy örülnék egy ilyen lány barátnak, mint te? :) :$
2015. júl. 26. 19:05
 9/18 anonim ***** válasza:

Hmmn, én egy rendkívül csinos lányt látok, szóval a külsőddel nincsen baj.

A fogszabályzóról: esetleg lehet egy picit igazítani, és valóban azt még most lehet, de egyáltalán nem szükséges.

Talán az a baj, hogy túlzottan is férfitársaságban vagy... De ne félj, idővel eljön, aminek el kell jönnie! :)

2015. júl. 26. 19:11
 10/18 anonim ***** válasza:
Sunáználak. :)
2015. júl. 26. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!