Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon miért tekintenek a fiúk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért tekintenek a fiúk barátként rám? 16/l

Figyelt kérdés

Sziasztok. Decemberben töltöm a 16-ot, másodikos leszek ősszel.Eddig egy barátom se volt. Pedig nyitok a fiúk felé, de mind csak haverként tekint rám.

Nem tudom, hogy mit rontok el. Miért nem tekintenek rám a fiúk úgy mint egy lányra? Miért a havert látják bennem?

Röviden írok magamról.Világ életemben a fiúkkal kötöttem mindig barátságot, a lanyokkal nem jöttem jól ki. Mindig csak idegesitettek a felesleges hisztijük és az hogy nem bebecsülik meg a barátságot. Mindig elárultak, kihasználtak egymást. A fiúkkal ilyen problémáim nem voltak. Ők mindig rendes barátságot kötöttek velem.

Szarkasztikus humorom van. Tele vagyok iróniával. Kedves vagyok, segítő kész is. Elég tüzes jellemem van, nagyon könnyen örülök, haragszok meg, lesz rossz kedvem. Ettől eltekintve nyugodt vagyok, hisz soha nem idegeskedtem semmin. A legfontosabb vizsgák előtt is nyugodtan ültem.

Csókolózni már csókolóztam. De azt is csak diszkóban, de én nem akarok esténként idegenek szájában csüngeni. Én baratot akarok, amit meg diszkóban nem lehet szerezni.

Tavaly pedig elsős letem. Új osztály új fiúk. Most pedig uyanott tartok: megint haverként kezelnek.

Mi lehet a baj? Külső?

Mindig adok magamra. Általában smink nélkül vagyok. Tiszta és apolt vagyok, ahogy a ruháim is.

Egész alak

[link]

[link]

[link]

arc

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. júl. 26. 18:32
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Fog szabályzót nem engedik a szüleim. Egy időben akartam, de mostmár nem szeretnék.

Szüleim szerint fellazítja a figakat és nem jó. Azonbn nm tiszta fehérek, mert a tea befogja.

Szóval a túlzott fiú társaság ia rásegíthet? Meg az erős jellem?

2015. júl. 26. 19:30
 12/18 anonim ***** válasza:
Na igen, az erős jellemtől lehet, megilyednek! :D
2015. júl. 26. 19:32
 13/18 anonim válasza:
Nekem peldaul nagyon is tetszel :) ha szeretnel irj. Az ilyen "fius lanyoknak" altalaban a jellemuk erosebb, fiusabb. Talan ez lehet a problema.
2015. júl. 26. 20:24
 14/18 A kérdező kommentje:
Itt nem szeretnék senkinek se írni mivel nem magyarországi vagyok. Ne haragudjatok:/ Tudom, azt mondtam h nyitok a fiúk felé. De itt nem igazán szeretnék.
2015. júl. 26. 21:27
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
ha nem idevalósi vagy, akkor minek irkálsz ide? :D
2015. júl. 27. 10:38
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Véleményt kért nem ajánlatokat..
2015. júl. 27. 12:58
 17/18 anonim ***** válasza:

nem lazítja a fogszabályzó a fogakat, pont a nem természetes állás lazítja...

szilárdságtani vizsgálatokat végeztem fogimplantátumokban tudok erről ezt meg azt

2015. júl. 27. 13:37
 18/18 A kérdező kommentje:

Rendben. Köszönöm, h megosztottad a tudásodat, így képben vagyok ezt illetően.

Hát igen tanácsok kellenek és nem ajánlatok :)

2015. júl. 27. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!