Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul?
Huha nem egyszerű a helyzet mert a részleteket nem tudom/tudjuk.
Mert ha például "túl törődő" vagy az sem igazán jó. Könnyen félreérthető hogy nem hagysz nekik időt.
Esetleg ami baj lehet hogy sablonosak a témák amiket felhozol a beszélgetésbe?
Szerintem az a legnagyobb probléma, hogy barátként kezeled őket. Ha azt akarod hogy potenciális partnerként tekintsenek rád, akkor ezt add a tudtukra az elején.
Sokkal többnek fog tűnni az elején a kikosarazás, de előbb-utóbb úgyis megkapnád ezeket szóval mindegy. Így legalább olyannal tudsz ismerkedni akit érdekelsz ilyen szempontból, és nem csak egy simp leszel.
Mindenki nagyon jól leírta. Különösen az #5-ös. Ugyan ebben a helyzetben vagyok most én is. Egy volt kolléganőmmel túlságosan is jól elvoltunk 1 évig, amíg együtt dolgoztunk. Nem történt köztünk semmi, bár történhetett volna. (Én voltam a balf*sz.) Állandóan írogattunk egymásnak, beszélgettünk. Munkában, munkán kívül, szabadnapon, stb. 99%-ban mindig én is vittem haza. Majd elváltak útjaink, és 2,5 - 3 év után újra elkezdtünk beszélgetni. Tök jól alakultak a dolgok, elkezdtünk sokat beszélgetni megint. Ennek már másfél hónapja. Majd kb 2, de majdnem 3 hete meg hirtelen semmi. Stílust váltott, nem is nagyon beszélünk. Azt tegyük hozzá, hogy én ismertem őt korábbról, tehát nem vadidegenek voltunk egymásnak most sem. Én többször felvetettem a találkozót, de konkrét választ sosem kaptam, hogy hol és mikor esetleg. A harmadik alkalomnál megkaptam, hogy nincs jó lelki állapotban, zárkózott lett. Utána még próbálkoztam nála, hogy esetleg össze futhatnánk valahol, mert pont arra jártam (tényleg), ahol Ő dolgozik illetve lakik. Nem reagált rá sose semmit. De alapvetően Ő sem volt túl érdeklődő, én próbáltam különböző témákkal nála, de nem jött be, nem jött össze. Most meg faképnél hagyott. Én ismertem Őt félre annak idején, mert azt elmondtam neki, hogy én mit álltam ki anno a munkahelyen, Ő miatta. De nem tulajdonított neki különösebb jelentőséget. Most jövök rá, hogy mekkora rohadt nagy hibát követtem el. De nem azért, mert elszúrtam volna annak idején meg most is (talán nem is én szúrtam el, hanem tényleg én ismertem őt félre), hanem mert az én testi és lelki, mentális egészségem ment rá azalatt az egy év alatt, plusz még utána, amíg feltudtam dolgozni az egészet. Tegyük hozzá, hogy én már mikor újra elkezdtünk beszélgetni, talán aznap vagy másnap, már fel is vetettem a találkozó kérdést. De semmi konkrétat nem mondott rá. "Összekéne már." Sosem vetette fel azt magától most sem, hogy esetleg Ő szeretne találkozni, vagy nem kérdezett olyat hogy rá érek-e. Szóval, ennyit erről.
Én azt javaslom neked, hogy egy-két nap beszélgetés után térj a tárgyra. Nem kell szégyellni, már látom én is.
Plusz a másik opció, hogy rossz lányoknál, nőknél próbálkozol. Úgy tűnik én is. Nem érdemelte meg a figyelmemet, és a törődésemet sem régen, sem most. Én már bánom.
Egyébként ha alapvetően te is ilyen stílusú vagy, akkor azzal nincsen baj. Én is ilyen, vagy legalábbis valamilyen szinten hasonló vagyok. Próbálkozhatsz tovább így is, hogyha te ilyen vagy. Előbb utóbb csak össze jön neked is egy normális csaj, aki értékeli azt, hogyha figyelnek rá és törődnek vele.
a "rossz lányoknál próbálkozol" válaszolókat felejtsd el.
túl sokáig pöcsölsz, ne egy hónap után akarj randizni azzal, aki tetszik, hanem azELŐTT, hogy a barátzónába kategorizál.
túl sok pöcsölés, töketlenkedés, félénkségre utal, s ezt elutasítják ösztönösen.
dörgöld az oruk alá második harmadik alkalommal, hogy látod őket, hogy bejön, ne legyél az.
He's got the woman
Out of your dreams
You'll never find out
What it all means
But you've got patience
And still believe
That you'll be there
When she will leave
Someone will lose
Somebody's finding
Somebody smiles
Somebody's crying
Can't fight
You can't fight your desire
You can't fight your dreams, yeah
Hold on to your dreams, yeah
So listen hard now
Man you should know
If you're just waiting
Your doubts will grow
You self-believe
Already small
Get up now
You can have it all
Someone will lose
Somebody's finding
Somebody smiles
Somebody's crying
Can't fight
Can't fight
Hold on to your dreams, yeah
Someone will lose
Somebody's finding
Somebody smiles
Somebody's crying
Can't fight
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!