Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Harmadjára lettem barátzónába téve. Mindig megkapom, hogy amúgy kedves vagyok, de sose sikerül összejönnöm egy lánnyal sem. Egy hónapig közel minden nap beszélek velük, majd mikor el akarom őket hívni valahova, visszakézből jön a "Kedvellek, de barátként". Egyszerűen nem értem, miért történik ez. Mindig igyekszek beszélgetni velük, keresem a társaságukat, figyelmes vagyok velük, de látható eredménye nincs. Mi lehet ennek az oka? Hogyan tudnám orvosolni, hogy a következőnél már biztosabb esélyekkel fussak neki?

2022. márc. 25. 21:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Huha nem egyszerű a helyzet mert a részleteket nem tudom/tudjuk.

Mert ha például "túl törődő" vagy az sem igazán jó. Könnyen félreérthető hogy nem hagysz nekik időt.

Esetleg ami baj lehet hogy sablonosak a témák amiket felhozol a beszélgetésbe?

2022. márc. 25. 21:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Rossz lányoknál próbálkozol valószínűleg. Ennyiből mást nem igazán lehet mondani mi lehet az oka annak hogy sosem jön össze semmi. Magadról semmit nem írtál illetve nem is tudunk rólad. Valamit biztos hiányolnak. Ezer oka lehet ennek.
2022. márc. 25. 21:35
 3/11 A kérdező kommentje:
#2 Mik a leggyakoribb okai?
2022. márc. 25. 23:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a legnagyobb probléma, hogy barátként kezeled őket. Ha azt akarod hogy potenciális partnerként tekintsenek rád, akkor ezt add a tudtukra az elején.

Sokkal többnek fog tűnni az elején a kikosarazás, de előbb-utóbb úgyis megkapnád ezeket szóval mindegy. Így legalább olyannal tudsz ismerkedni akit érdekelsz ilyen szempontból, és nem csak egy simp leszel.

2022. márc. 26. 09:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vétettél pár hibát. Egyrészt talán rossz lányokat fogtál ki. Másrészt sok az az 1 hónap beszélgetés tali nélkül, főleg minden nap. Amint lehet próbálj velük találkozni. A másik, hogy a lánynak elég hamar éreznie kell, hogy nem csak barátkozni szeretnél vele, de ezt finoman próbáld érzékeltetni. Mindkettőtöknek jó, ha ő is tisztában van a szándékaiddal, mert egyből el tudja dönteni, hogy vevő rá vagy tényleg csak barátként tekint rád. Az a gond, hogy a viselkedéseddel, az időhúzással nem adsz nekik lehetőset arra, hogy ne tegyenek a barátzónába. "Adva van egy szimpi pasi, aki 1 hónapja nem kér talit, jó vele beszélgetni, figyelmes, szóval a barátzónába még belefér, mert nem akarom megbántani. Közben keresek egy tökösebb srácot." Nagyjából ez játszódhat le a lányok fejében veled kapcsolatban.
2022. márc. 26. 10:30
 6/11 anonim válasza:
100%

Mindenki nagyon jól leírta. Különösen az #5-ös. Ugyan ebben a helyzetben vagyok most én is. Egy volt kolléganőmmel túlságosan is jól elvoltunk 1 évig, amíg együtt dolgoztunk. Nem történt köztünk semmi, bár történhetett volna. (Én voltam a balf*sz.) Állandóan írogattunk egymásnak, beszélgettünk. Munkában, munkán kívül, szabadnapon, stb. 99%-ban mindig én is vittem haza. Majd elváltak útjaink, és 2,5 - 3 év után újra elkezdtünk beszélgetni. Tök jól alakultak a dolgok, elkezdtünk sokat beszélgetni megint. Ennek már másfél hónapja. Majd kb 2, de majdnem 3 hete meg hirtelen semmi. Stílust váltott, nem is nagyon beszélünk. Azt tegyük hozzá, hogy én ismertem őt korábbról, tehát nem vadidegenek voltunk egymásnak most sem. Én többször felvetettem a találkozót, de konkrét választ sosem kaptam, hogy hol és mikor esetleg. A harmadik alkalomnál megkaptam, hogy nincs jó lelki állapotban, zárkózott lett. Utána még próbálkoztam nála, hogy esetleg össze futhatnánk valahol, mert pont arra jártam (tényleg), ahol Ő dolgozik illetve lakik. Nem reagált rá sose semmit. De alapvetően Ő sem volt túl érdeklődő, én próbáltam különböző témákkal nála, de nem jött be, nem jött össze. Most meg faképnél hagyott. Én ismertem Őt félre annak idején, mert azt elmondtam neki, hogy én mit álltam ki anno a munkahelyen, Ő miatta. De nem tulajdonított neki különösebb jelentőséget. Most jövök rá, hogy mekkora rohadt nagy hibát követtem el. De nem azért, mert elszúrtam volna annak idején meg most is (talán nem is én szúrtam el, hanem tényleg én ismertem őt félre), hanem mert az én testi és lelki, mentális egészségem ment rá azalatt az egy év alatt, plusz még utána, amíg feltudtam dolgozni az egészet. Tegyük hozzá, hogy én már mikor újra elkezdtünk beszélgetni, talán aznap vagy másnap, már fel is vetettem a találkozó kérdést. De semmi konkrétat nem mondott rá. "Összekéne már." Sosem vetette fel azt magától most sem, hogy esetleg Ő szeretne találkozni, vagy nem kérdezett olyat hogy rá érek-e. Szóval, ennyit erről.

Én azt javaslom neked, hogy egy-két nap beszélgetés után térj a tárgyra. Nem kell szégyellni, már látom én is.

Plusz a másik opció, hogy rossz lányoknál, nőknél próbálkozol. Úgy tűnik én is. Nem érdemelte meg a figyelmemet, és a törődésemet sem régen, sem most. Én már bánom.

Egyébként ha alapvetően te is ilyen stílusú vagy, akkor azzal nincsen baj. Én is ilyen, vagy legalábbis valamilyen szinten hasonló vagyok. Próbálkozhatsz tovább így is, hogyha te ilyen vagy. Előbb utóbb csak össze jön neked is egy normális csaj, aki értékeli azt, hogyha figyelnek rá és törődnek vele.

2022. márc. 26. 12:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

a "rossz lányoknál próbálkozol" válaszolókat felejtsd el.

túl sokáig pöcsölsz, ne egy hónap után akarj randizni azzal, aki tetszik, hanem azELŐTT, hogy a barátzónába kategorizál.

túl sok pöcsölés, töketlenkedés, félénkségre utal, s ezt elutasítják ösztönösen.

2022. márc. 26. 18:56
 8/11 anonim ***** válasza:
60%

dörgöld az oruk alá második harmadik alkalommal, hogy látod őket, hogy bejön, ne legyél az.

He's got the woman

Out of your dreams

You'll never find out

What it all means

But you've got patience

And still believe

That you'll be there

When she will leave

Someone will lose

Somebody's finding

Somebody smiles

Somebody's crying

Can't fight

You can't fight your desire

You can't fight your dreams, yeah

Hold on to your dreams, yeah

So listen hard now

Man you should know

If you're just waiting

Your doubts will grow

You self-believe

Already small

Get up now

You can have it all

Someone will lose

Somebody's finding

Somebody smiles

Somebody's crying

Can't fight

Can't fight

Hold on to your dreams, yeah

Someone will lose

Somebody's finding

Somebody smiles

Somebody's crying

Can't fight

2022. márc. 26. 19:00
 9/11 A kérdező kommentje:
Milyen módon utaljak rá, hogy nem csak barátkozni akarok?
2022. márc. 27. 12:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Flörtölj, mondd meg neki hogy tetszik, hívd el valahova ha látsz benne lehetőséget. Ne barátkozás mögé rejtsd hogy bejön, hanem mondd meg neki.
2022. márc. 27. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!