Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Harmadjára lettem barátzónába téve. Mindig megkapom, hogy amúgy kedves vagyok, de sose sikerül összejönnöm egy lánnyal sem. Egy hónapig közel minden nap beszélek velük, majd mikor el akarom őket hívni valahova, visszakézből jön a "Kedvellek, de barátként". Egyszerűen nem értem, miért történik ez. Mindig igyekszek beszélgetni velük, keresem a társaságukat, figyelmes vagyok velük, de látható eredménye nincs. Mi lehet ennek az oka? Hogyan tudnám orvosolni, hogy a következőnél már biztosabb esélyekkel fussak neki?

2022. márc. 25. 21:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát amúgy engem nagyon fel tud bosszantani ha egy fiu folyton rajtam log es par nap utan ugy kezel mar mintha lenne valami... ne írj nekik minden nap, haladj lassan, lassa h nem baratkent kezeled es ismerkedni akarsz de van életed eajta kivul. Kb ennyi, no offence 19l
2022. márc. 27. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!