Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék olyan lányokkal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék olyan lányokkal ismerkedni akiknek nincs tetoválása, piercingje, műkörme, festett haja illetve nem cigizik és nem iszik?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 19. 19:53
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 A kérdező kommentje:
én meg csinálok egy "degeneráltak társkeresője" nevű csoportot nektek, mit szóltok?
2022. ápr. 20. 15:30
 42/70 anonim ***** válasza:
91%
Jooo, segítsük egymást ☺
2022. ápr. 20. 15:35
 43/70 anonim ***** válasza:
92%
#34 Először is, honnan veszed, hogy az, aki iszik, az alkesz is? Ha valakinek nem szokása rendszeresen nagy mennyiségben, az normális, pláne ebben a korban. És azt honnan szűrted le, hogy a tetoválást viselő lányok k*rvák? Mert ennek a kettőhöz semmi köze egymáshoz, személyes példaként mondom, hogy a nővéremnek van egy kis dínót ábrázoló tetkója, nem mellesleg a haja vége is be van festve, illetve industrial (remélem jól írom) piercingje is van, mégsem degenerált, pláne nem k*rva!
2022. ápr. 20. 15:37
 44/70 A kérdező kommentje:

"az normális, pláne ebben a korban. "

súlyos tévedés. alapból se normális de fiatal korban FŐLEG NEM AZ, hadd ne részletezzem. vágod, fejlődő szervezet stb. A piercing, tetoválás, kutyaf***a meg ízléstelen és undorító.

2022. ápr. 20. 15:46
 45/70 anonim ***** válasza:
87%
Na, na! Te félre értelmezed, amit írtam. Az alkohol kipróbálása teljesen természetes ilyenkor, ahogy az alkalmanti fogyasztása is. Azt nem mondom, hogy nem tudja tönkretenni a szervezetet, de az a mennyiség, amit az ismerőseim is isznak, az normális, elfogadható. Az pedig legyen a te problémád, ha szerintem undorító a tetkó és a piercing.
2022. ápr. 20. 16:19
 46/70 anonim ***** válasza:
85%
*szerinted
2022. ápr. 20. 16:25
 47/70 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy, csak kíváncsiságból hagy kérdezzem már meg, hogy te hány éves vagy?
2022. ápr. 20. 17:48
 48/70 A kérdező kommentje:
18
2022. ápr. 20. 18:17
 49/70 anonim válasza:
89%

Ne lepődj meg ha szűz vagy ilyen személyiségel az is is maradsz:)Nekem van tetoválásom és festett is a hajam sőt néha el is járok bulizni.De ezektől függetlenül nem vagyok degenerált, idióta,qurva se alkoholista.A válaszaidból kivéve magadat tökéletesen tudod fényezni,mikor pont az ellenkezőjét sugallod. Ahelyett hogy ítélkeznèl az ilyen lányok felett javaslom hogy inkább ismerd meg a személyiségüket.Attól hogy valaki másabb nem kell a legrosszabbat feltételezni róla!

UI: szerintem még a " nem festett hajú, csendes lányok" se állnának veled szóba. Itt igazából csak te vagy az idióta nem mi<3

2022. ápr. 21. 22:51
 50/70 A kérdező kommentje:

"ha szűz vagy ilyen személyiségel az is is maradsz:)"

Ezerszer leírtam de leírom megint: inkább maradok szűz mint hogy egy agyatlan majommal veszítsem el.

"nem festett hajú, csendes lányok" se állnának veled szóba. Itt"

Dehogynem állnak szóba, sőt sokkal kedvesebbek, nem úgy mint a gyk degenerált népe, azaz ti.

2022. ápr. 21. 23:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!