Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék olyan lányokkal ismerkedni akiknek nincs tetoválása, piercingje, műkörme, festett haja illetve nem cigizik és nem iszik?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 19. 19:53
21/70 anonim válasza:
Amúgy ezt a kérdést nem írtad már ki egyszer? De még régebben.
Legalábbis nagyon hasonlít a stílusod arra a másik vagy talán ugyanarra a kérdezőre.
22/70 A kérdező kommentje:
"Sokmindent lehet rád mondani,"
így van. írok is párat:
értelmes, jó eszű, eszes, éles eszű, éleslátású, éles elméjű, okos, bölcs, nagy tudású, elmés, zseni, tapasztalt, tanult, tanulékony, lángész, művelt, borotvaeszű, lángelme, felvilágosult, jó felfogású, géniusz
2022. ápr. 19. 22:44
23/70 anonim válasza:
#21 nem egyszer, én legalább 3-ra emlékszek xd
24/70 anonim válasza:
#22 ha ilyen sok jó tulajdonságod van menj és randizz magaddal. Legalább annyi hasznod lesz, hogy megmentesz minket magadtól.
25/70 A kérdező kommentje:
nyugi, a degener... akarom mondani a hozzátok hasonlókkal akkor se jönnék össze ha fizetnének érte, ne aggódj
2022. ápr. 19. 22:54
26/70 anonim válasza:
#22 Ezeket egy szinonímaszótárból szetted?🤣
27/70 A kérdező kommentje:
igen, onnan "szettem." és akkor mi van?
2022. ápr. 19. 23:00
28/70 anonim válasza:
#23 Akkor jelentsétek ti is, meg mindenki. Előbb-utóbb letiltják.
29/70 A kérdező kommentje:
ha én szerintetek idióta vagyok, akkor te mi vagy a gyűlöletkeltéseddel? xD menj inkább aludni
2022. ápr. 19. 23:33
30/70 $$$$$ válasza:
Én pont az ellenkezőt keresem😂. Sok tetovállás, sok piercing és esetleg színes haj.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!