Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék olyan lányokkal ismerkedni akiknek nincs tetoválása, piercingje, műkörme, festett haja illetve nem cigizik és nem iszik?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 19. 19:53
1/70 anonim válasza:
Én special ilyen vagyok😅, de egyébként mindenhol vannak ilyen lányok, csak nem veszik észre őket, és te se. Mert általában ők a legvisszahúzódóbbak.
Szóval csak nézz jobban körül, és biztosan találsz.
2/70 A kérdező kommentje:
" csak nézz jobban körül, és biztosan találsz."
már körülnéztem, ennél jobban nem lehet!! a környezetmben csak degenerált lányokat látok akik csak egy éjszakára lennének jók (vagy még arra se....)
2022. ápr. 19. 20:04
3/70 anonim válasza:
Ha találsz is ilyet, az vagy kib@szθtt elutasító, vagy már van barátja.
4/70 anonim válasza:
Hallod nem unod még ezwket a kérdéseket?
5/70 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy a festett hajú lányok, vagy a tetoválásos lányok degeneráltak?
6/70 anonim válasza:
Nenene, ne etest a trollt mert beindul és sosem hagyja abba.
8/70 anonim válasza:
Én az ellentétét keresem. Köszi ha jelentkezik! 🤣 23/f
9/70 anonim válasza:
Ukrajnában! Templomban! Oviba! Pestiában csak komolytalan lányok vannak.
10/70 anonim válasza:
Várjatok még! Ezeken felül oltatlannak is kell lennie a lánynak, különben nem jó a kérdezőnek.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!