Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék olyan lányokkal ismerkedni akiknek nincs tetoválása, piercingje, műkörme, festett haja illetve nem cigizik és nem iszik?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 19. 19:53
31/70 anonim válasza:
Nyugi, kérdező, most már hiába mented magad... Mindenki tudja, hogy egy idióta vagy és rendesen be is oltottak! Na, én az ilyen válaszolókért vagyok fent az oldalon, most legalább röhögtem egy jót! ^^
32/70 A kérdező kommentje:
Mivel lettem beoltva? Azzal hogy idióta vagyok? Ez nagyon megbántott, ne legyetek ilyen gonoszak.... :'( brühü brühü
2022. ápr. 20. 09:00
34/70 A kérdező kommentje:
Ezzel nem sértesz meg. szerintem az sokkal gázabb lenne ha egy orrkarikás, tetovált, alkesz, cigis qrvával veszteném el a szüzességem
2022. ápr. 20. 11:01
35/70 anonim válasza:
#34 Nem megsértelek, csak kimondom az igazságot.
36/70 A kérdező kommentje:
a kérdésre válaszolj inkább, eddig értelmes válasz nem nagyon jött
2022. ápr. 20. 12:04
37/70 anonim válasza:
#36 Oké, válaszolok: nincs ilyen lány. Max oviban.
38/70 anonim válasza:
Értelmetlen kérdésre milyen értelmes választ adjunk? Tudtommal nem létezik "piercing és tetoválás, illetve hajfesték és műköröm nélküli alkoholszűz és drogmentes lányok társasága ismerkedésre" nevű klub/csoport. Ha mégis, elnézést kérek! Ugyanott találod őket, ahol a piercinges és egyéb dolgokkal rendelkező lányokat: a világban, magad körül.
39/70 anonim válasza:
#38 én esküszöm csinálok egy ilyen csoportot😅
A kérdező lesz a legelső akit beveszek.
40/70 anonim válasza:
És az egyetlen is azt hiszem 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!