Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen flegma az összes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen flegma az összes lány?

Figyelt kérdés
A héten ráírtam kb 10 csajra de 9 vissza se írt, 1 visszaírt de 1-2 szavas válaszokat szokott írni, miért ilyen hülyék a lányok?
2022. ápr. 7. 09:54
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:

"Nem egy idegennek fogok a napomról mesélni."

akkor kinek? a tesódnak? vagy apádnak? ezzel a logikával gondolom vele fogsz összeházasodni is

2022. ápr. 7. 15:42
 32/52 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon durva, mit hoz ki ez a megkeseredettség! Annyira ordít rólad, hogy mindenáron csaj kell.

De ezzel nem mindenki van így. Mi lányok is szeretnénk párt magunknak,de azért nem ilyen kétségbeesetten kapkodunk.

Olvasd már vissza magad.

Képzeld, pontosan! A testvéreimnek, az apukámnak fogok a napomról mesélni.

Mert azért vannak még normális emberek, akik szóban kommunikálnak, és természetes is nekik. Egy család vagyunk, nem robotok, akik érzések, szeretet nélkül elmennek egymás mellett.

Pont nekik fogok mesélni,igen.

Hát, valami baj lehet,ha neked ilyen logikád van... Az ember nem csak a házastársával beszél. Főleg az nem, akinek vannak szerettei, akikel törődik.

Hűha

2022. ápr. 7. 16:39
 33/52 anonim ***** válasza:
100%
Szóval, ezzel a logikával gondolom,nem fogunk összeházasodni.
2022. ápr. 7. 16:39
 34/52 A kérdező kommentje:
de ha idegeneknek nem mesélsz a napodról akkor hogy fogsz találni csávót? erre nem válaszoltál.
2022. ápr. 7. 16:43
 35/52 anonim ***** válasza:
94%
Mi köze egy idegennek a napomhoz? Elmesélem, hogy mi volt Ágival meg Ferivel, mi volt a suliban/munkában. Eddig oké. Mit ért meg belőle egy idegen? Se Ágit, se Ferit nem ismeri, a tanulmányaimhoz/munkámhoz pedig nincs köze.
2022. ápr. 7. 16:52
 36/52 anonim ***** válasza:
91%

1.

Hogy? Hát úgy,hogy nem a napomról beszélek.

Hanem egymásról, meg minden másról. De nem a napomról.

Egy idegen megkérdezi: Hogy vagy? Hogy telt a napod?

Válasz: Jól, elment egynek.(Magamban: szörnyű volt, még mindig fáj a fejem, ez ezt mondta, az még mindig úgy van, és egyebek, amiket egy idegen soha nem értene meg)

2.

Nekem nem szempont csávót találni :D Főleg nem online. És nem ilyen kétségbeesetten.

2022. ápr. 7. 16:54
 37/52 anonim ***** válasza:
89%

#35 így van.

Egy totál kívülálló nem sokat fog érteni abból,hogy milyen volt a napom.

2022. ápr. 7. 16:55
 38/52 anonim ***** válasza:
91%
2 barátnőmet is online ismertem meg. Szerintem benned van a hiba. Sőt, ahogy nézem mások szerint is...
2022. ápr. 7. 19:12
 39/52 A kérdező kommentje:
Miért lenne bennem a hiba?? Inkább a lányokban van, mert képesek letiltani csak mert rájuk írtam. A hiba 100%-ban bennük van. Véletlen se képesek megírni hogy "bocsi de nem akarok ismerkedni" mert gondolom az túl fárasztó
2022. ápr. 7. 19:22
 40/52 anonim ***** válasza:
89%

Ja. Az.

Nekem igen. Már meg kell gondolnom, mi a fontosabb, mire fordítsak energiát, melyik feladat az elsődleges, melyik az, amelyiket engedjem el.

Te már csak egy másodperc mennél, mert amikor az ember fáradt, és rengeteg dolga van, akkor nem fog a napjáról beszélni egy ilyen ideges, agresszív fiúnak

2022. ápr. 7. 19:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!