Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a fiúk nagy része bunkó, illetve flegma és nem tud helyesen írni az interneten?
Feltettem magamban, hogy tök jó lenne valakivel lenni, egy rendes, értelmes, helyes sráccal, volt is, méghozzá az első, ő nagyon rendes és megértő, intelligens is, csak bizonyos okok miatt szakítanunk kellett, viszont még mindig barátok vagyunk, mert nem akartuk csak úgy elveszíteni egymást. Viszont azt látom, amikor beszélgetek és nem csak fiúkkal, lányoknál is (az előbb említett srácot a neten ismertem meg, azért jött szóba), és nincsen szinte egy normális tizenéves, de mêg huszonévesek közül is vannak nem túl magas IQ-val rendelkező egyének, és ez kicsit (nagyon) idegesítő, és igazából már kicsit elment a kedvem az egésztől, mert sok a perverz, és nehéz kiszűrni úgy a primitív emberek közül a normálisakat.
Mit gondoltok erről?
Neten a többség ilyen.
Ha normális, kedves, okos fiút szeretnél találni, az azért lesz nehéz, mert a sok bunkó semmirekellők egyfolytában csesztették őket, ezért nem lesz nagyon önbizalma, hogy lányhoz tudjon szólni. Szóval ilyenkor te kezdeményezz.
Neten meg ne ismerkedj.
Egyetem, szakmai meg tanulmányi versenyek, tanfolyamok. Értelmes kortársakkal ilyen helyeken találkoztam.
Ja, a perverzió pedig alap emberi tulajdonság, ebben semmi lenézendő nincs. Csak ne az utcán, mindenki előtt.
17/f
Üdvözlök minden egyes válaszolót! :)
Köszönöm, hogy volt fáradságotok hosszú sorokon keresztül leírni a véleményeteket, vagy rövid mondatba szedni ellenvéleményeteket/egyetértéseket.
Utolsó előtti válaszoló! De igen, nagyrészük egyszerűen ilyen, mint amivel jellemeztem őket a kérdésemben, mivel alaptalanul nem vagyok bunkó senkivel, pláne ha ismerkedni szeretnék, nem egy jó pont a bunkózás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!