Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a fiúk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a fiúk nagy része bunkó, illetve flegma és nem tud helyesen írni az interneten?

Figyelt kérdés

Feltettem magamban, hogy tök jó lenne valakivel lenni, egy rendes, értelmes, helyes sráccal, volt is, méghozzá az első, ő nagyon rendes és megértő, intelligens is, csak bizonyos okok miatt szakítanunk kellett, viszont még mindig barátok vagyunk, mert nem akartuk csak úgy elveszíteni egymást. Viszont azt látom, amikor beszélgetek és nem csak fiúkkal, lányoknál is (az előbb említett srácot a neten ismertem meg, azért jött szóba), és nincsen szinte egy normális tizenéves, de mêg huszonévesek közül is vannak nem túl magas IQ-val rendelkező egyének, és ez kicsit (nagyon) idegesítő, és igazából már kicsit elment a kedvem az egésztől, mert sok a perverz, és nehéz kiszűrni úgy a primitív emberek közül a normálisakat.

Mit gondoltok erről?

2018. nov. 3. 22:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Attól , hogy arcra jól néz ki, és külsőre pont az eseted; attól még nem biztos, hogy ő egy "potenciális 'igazi'". Szóval pont ilyeneket fogtál ki; esetleg lehet, hogy még nincs is itt az ideje épp a sorsodban, hogy legyél valakivel.
2018. nov. 4. 01:20
 12/24 anonim ***** válasza:

Ilyen az internet. Én fiúként alátámasztom, hogy rengeteg az alja nemembeli, de a lányok közt is van szép számmal. Én neten nem szeretek (már) ismerkedni, valahogy furának és értelmetlennek tartom, de netes barátokat nagyon szívesen szereznék néha. Sajnos ha fiú ha lány a beszélgetőpartnerem, brutálisan érdektelenek, monotonak, semmilyenek, minden köszönésnél jön a "szia! Mizu?", de persze kifejtős válaszra nem kíváncsiak, ha feldobnék egy komolyabb témát, akkor terelik vagy bevallják, hogy őket ilyen komoly dolgok nem érdeklik, ha már kínomban bedobok valami fekete/polgárpukkasztó poént, akkor egyből, kivétel nélkül fennakadnak, én meg csak bámulom a monitort és azon gondolkodom, hogy egyáltalán minek írok vissza ezeknek. Sajnos nincs intelligenciához kötve az internethasználat, így muszáj több tíz ilyenen keresztül menni ahhoz, hogy találj nagy nehezen egy értelmesnek mondható, tartalmas beszélgetésekre alkalmas embert.

Ez az oldal meg a magyar chatoldalak (anotalk pl.) pedig teljesen alkalmatlan bármilyen ismerős szerzési célra, volt már kivétel, de legtöbbször teljesen retardált emberek találnak meg, akiknél az első mondatából leszűri az ember, hogy a 8 általános is nehézkesen sikerült... vagy ha nem velük, akkor valami perverz gyökerekkel hoz össze a sors, akik a szőrös heréjükről küldenek képet, fujj.

2018. nov. 4. 07:04
 13/24 anonim ***** válasza:
Én jól ismerve férfitársaimat/barátaimat/kollegáimat, úgy látom valóban ilyen a helyzet. De csaj oldalról is hasonló tendenciát látok. A huszonéves csajok a 30-as 40-es férfiakhoz vonzódnak, mert azok érettek. Ez is csak részben igaz, de ezek a csajok viszont abszolút nem azok. Felszínesek, nem lehet velük elbeszélgetni normálisan semmiről, csak akkor lehet náluk az ember nyerő, ha felszínes hülyeségekről poénkodik az ember állandóan. Persze annak is meg van a helye, de komoly beszélgetésekre is nagy szükség van.
2018. nov. 4. 09:17
 14/24 anonim ***** válasza:

Először is. A kérdésed alatti szöveged mindössze 2 mondat, ami szintén nem elfogadható a helyesírásban. Szóval előbb a magad háza táján söprögess.

Másodszor, úgy csinálsz, mintha mindenkit ismernél, bár gondolom legfőképpen neten társalogsz, ezért perverz, kevés IQ-val rendelkező és rossz helyesíró neked mindenki. Igen, bizony, neten ez márcdasak így megy. Akkor meg mégis mit vársz? A normális emberek többsége nem neten lóg, és ismerkedik.

2018. nov. 4. 14:46
 15/24 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Már bocsánat, de ên azért írtam oda, hogy az interneten, mert én nem az "offline" világra értettem ezt, hanem azokra, akik interneten chatelnek, azok többsége ilyen :) Persze te biztosan ismersz, és biztos csak a kérdező lehet a hibás, ha ilyenekkel találkozik a neten..

2018. nov. 4. 16:17
 16/24 anonim ***** válasza:

"Igen, bizony, neten ez márcdasak így megy."

*márcsak.

Nem értem, mi bajod. Pont azért írtam, hogy ne neten ismerkedj, mert tele van olyanokkal, amit írsz. :D

2018. nov. 4. 16:22
 17/24 A kérdező kommentje:
Tipikus mindenbe belekötő egyén vagy, utolsó :D Elírok egy-két szót, és azért én már éretlennek/idiótának vagyok megbélyegezve :D ahogy ilyenektől felfordul a gyomrom :S
2018. nov. 4. 17:16
 18/24 A kérdező kommentje:
az* Gondolom ebbe is belekötnél
2018. nov. 4. 17:22
 19/24 anonim ***** válasza:

"és nem tud helyesen írni az interneten?"

Csak közöltem, hogy te sem tudsz helyesen írni, de elvárásod a helyesírás. Ha normális pasit keresel, ne neten tedd. Látom nehéz a felfogásod. :D

2018. nov. 4. 17:23
 20/24 anonim ***** válasza:
Miért kell bántani? Kiírt egy kérdést amire választ várt. Nem leszólni kéne hanem segíteni neki. Ez ilyen egyszerű. Aki csak belekötni tud az ne írjon semmit, aki pedig csak bunkón tud segíteni annak javaslom hogy forduljon az anyjához és kérjen egy nagy pofont. Békén lehet hagyni.
2018. nov. 4. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!