Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a fiúk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a fiúk nagy része bunkó, illetve flegma és nem tud helyesen írni az interneten?

Figyelt kérdés

Feltettem magamban, hogy tök jó lenne valakivel lenni, egy rendes, értelmes, helyes sráccal, volt is, méghozzá az első, ő nagyon rendes és megértő, intelligens is, csak bizonyos okok miatt szakítanunk kellett, viszont még mindig barátok vagyunk, mert nem akartuk csak úgy elveszíteni egymást. Viszont azt látom, amikor beszélgetek és nem csak fiúkkal, lányoknál is (az előbb említett srácot a neten ismertem meg, azért jött szóba), és nincsen szinte egy normális tizenéves, de mêg huszonévesek közül is vannak nem túl magas IQ-val rendelkező egyének, és ez kicsit (nagyon) idegesítő, és igazából már kicsit elment a kedvem az egésztől, mert sok a perverz, és nehéz kiszűrni úgy a primitív emberek közül a normálisakat.

Mit gondoltok erről?

2018. nov. 3. 22:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Be sem szóltam senkinek, szerintem félre értettetek. :D

Neten kis eséllyel fogsz normális srácot találni, személyesen viszont valószínűbb.

2018. nov. 4. 17:54
 22/24 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy ilyen helyesírásra gondolt a kérdező. Ez a részéről csak elgépelés volt. Hanem ijen irasokra gondollt akik se veszőt se ekezeteket nem hasznalnak meg kb erthetetlen az egesz mer osszevissza irkalnak. Szerintem ilyenre gondolt a kérdező, nem 1-2 betűs elgépelésre, az bárkinél megesik.
2018. nov. 4. 18:38
 23/24 anonim válasza:
Tudod a fiúk nagy része az internetes társkeresést nem igazán veszi komolyan. Nem szeretnek energiát fektetni hogy legyen valakijük, és persze amiket leírtál, azok is igazak rájuk. Sokan csak a poén kedvéért vannak fent, vagy hogy alkalmi kapcsolatot találjanak, vagy mert akkora tahó IQ-bajnokok hogy élőben is képtelenség velük normálisan kommunikálni, és úgy gondolják hátha az interneten sikerük lesz. A lányok sem különbek. Mikor fent voltam az egyik társkeresőn, 3 hónap alatt 115 lányra írtam rá, persze nem két szóban, hanem szépen egyénileg megfogalmazott levél formájában. Összesen heten voltak képesek válaszolni, közülük öten írták azt hogy nem vagyok szimpatikus, egyikük írástudatlan és bunkó volt, és egy volt akivel tényleg lehetett tartalmasan levelezni, találkoztunk is, bár megbeszéltük hogy nem egymást keressük. Inkább töröltem is magam az oldalról, mert így nincs értelme. Hiába vagyok kedves, rendes, értelmes, nem megyek sokra vele. Lehet írni bármit ha még válaszra sem méltatnak. 27/F
2018. nov. 5. 22:21
 24/24 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok bunkó, sem flegma, én csúnya vagyok, továbbá hiába tudok rendesen írni, az alacsony intelligenciám miatt semmi értelme sincs a mondandómnak, senkit sem érdekel, egy idő után senki sem válaszol. Sem régi ismerősök, sem újak. Senki. Már nem szeretek emiatt a neten beszélgetni, a való életben pedig sosem voltam képes kezdeményezni. 28/F
2018. nov. 6. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!