Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogyha internete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogyha interneten ismerkedek, és képet küldök magamról, akkor már le is vagyok tiltva? 16L

Figyelt kérdés
Mindig ez van... Volt olyan fiú is a társkeresőn, aki konkrétan kiírta, hogy neki nem számít a külső, mindenkiben van valami szép, stb... Mondom akkor írok neki. Tök jól el is beszélgettünk, mikor a képküldésre került sor, utána egyből tiltott. Én meg csak bámultam magam elé, hogy ez most komoly? Na de mindegy is, a lényeg az, hogy mindenki elutasít, amint meglát. Nem vagyok csúnya, hisz látnám... Illetve mindenki azt mondja, hogy nem vagyok csúnya, csak nem jövök be nekik. Képet nem küldök senkinek, a kérdésem csak az lenne, hogy tényleg ilyen felszínesek a fiúk?
2018. szept. 11. 08:37
 1/10 anonim ***** válasza:

Vond le a következtetésed a saját tapasztalataidból.

Úgy látszik igen..

De nem mind :)

2018. szept. 11. 08:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Elmondom minden véleményem és hogy miért tiltanak ha küldesz képet igy viszont senki nem fogja tudni megmondani hogy miért 17/f
2018. szept. 11. 08:48
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha küldesz képet (felteszed valahova és a linkjét), talán tudunk rá válaszolni. Azt, ami után letiltottak.

Olyan férfi meg nincs, akinek ne számítana a nő külseje, ezt jegyezd emg.

2018. szept. 11. 08:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, felszínesek. De épp úgy mint a lányok. Mindkét nemben van ilyen, ezt jegyezd meg. (Csak a lányoknák közbe tud szólni pár tényező, mint például a pénz..) Szóval senki se szent.
2018. szept. 11. 09:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Te se ismerkednél szívesen egy olyan fiúval, aki nem jön be, de magáról meg azt gondolja, hogy nem is csúnya.
2018. szept. 11. 11:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Velem is ez van amint meglátnak felszívódnak. Akkor is ha csak barátkozni szeretnék 😞
2018. szept. 11. 16:22
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem csúnya vagy.

Vagy lehet szép vagy, de kancsal, vagy kilóg a fikusz a nóziból.

Valami csak elijeszti őket, és ha mind otthagy, akkor nem bennük van a hiba.

2018. szept. 11. 17:08
 8/10 anonim válasza:

Ha a társkereső az anotalk volt akkor ott van egy srác aki mindig ezt írja:

"Szia! Küldenél magadról egy képet vagy megadod az instád te szépség?"

Ha küldesz kér még, ha instát adsz akkor fake accról bejelöl.

Szóval lehet ő volt.

2018. szept. 16. 12:50
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem azon az oldalon vagyok fent.
2018. szept. 16. 14:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Velem ugyanez van, csak én lányokkal járok így........ 23/F
2020. jún. 12. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!