Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen flegma az összes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen flegma az összes lány?

Figyelt kérdés
A héten ráírtam kb 10 csajra de 9 vissza se írt, 1 visszaírt de 1-2 szavas válaszokat szokott írni, miért ilyen hülyék a lányok?
2022. ápr. 7. 09:54
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
95%

"A net meg még mindig nem igazi ismerkedés. Lehet, hogy te ismerkedni szeretnél, a másik meg csak éppen unatkozik kicsit, azért ír vissza. Vagy egyáltalán nem ír vissza, mert miért írna egy idegennek?"

Meg az is lehet,hogy ő nem akar ismerkedni. Ha csak ráérsz ilyen random lányokra, hát nehogy azt hidd, hogy mindenki ismerkedni akar.

Ráadásul ilyen módon. Én pl sokkal jobban preferálom a személyes beszélgetést. És szerintem nem vagyok egyedül. Minek is irogassak "ismerkedés" címen egy tök random internetes felhasználóval? Olyan személytelen az egész

2022. ápr. 7. 14:11
 22/52 anonim ***** válasza:
95%

Szövegértés 1-es, mert nem MINDENKI küld el melegebb éghajlatra. Csak az okosak.

Ahogy ezt már irtuk is.

2022. ápr. 7. 14:13
 23/52 A kérdező kommentje:

"nem MINDENKI küld el melegebb éghajlatra. Csak az okosak."

Elírtad, nem azt akartad írni hogy csak az agyhalott, utolsó senkiházi idióta k_rvák küldenek el melegebb éghajlatra? Aki egy picit is intelligens az megmondhatná illedelmesen hogy nem akar ismerkedni

2022. ápr. 7. 14:18
 24/52 anonim ***** válasza:
94%
Már megint itt vagy?
2022. ápr. 7. 14:54
 25/52 anonim ***** válasza:
96%

"nem azt akartad írni hogy csak az agyhalott, utolsó senkiházi idióta k_rvák küldenek el melegebb éghajlatra?"

Nem is tudtam, ha egy csaj nem ír vissza, az már agyhalott qrva. Szerencséje van minden lánynak, akinek sikerül téged nagy ívben elkerülnie.

2022. ápr. 7. 15:05
 26/52 A kérdező kommentje:

"Nem is tudtam, ha egy csaj nem ír vissza, az már agyhalott qrva."

te tényleg ilyen hülye vagy vagy csak megjátszod? nem azt írtam hogy az a qrva aki nem ír vissza, hanem az aki élőben elküld melegebb éghajlatra. szövegértés egyes

2022. ápr. 7. 15:11
 27/52 anonim ***** válasza:
100%
És miért ne küldhetne el? Ha rádállna egy nagy ork, hogy így meg úgy ismerkedne, akkor te kedves lennél és bájos?
2022. ápr. 7. 15:19
 28/52 anonim ***** válasza:
96%
Miért írsz rá random lányokra? A többség nem szeret neten ismerkedni, amúgy sincs semmi okunk arra, hogy visszaírjunk egy random idegennek. Ráadásul nem tudom, te mivel szoktál indítani, de egy hogy vagy és mizu üzenetre, semmit nem lehet írni. Nem egy idegennek fogok a napomról mesélni.
2022. ápr. 7. 15:33
 29/52 anonim ***** válasza:
95%

"Elírtad, nem azt akartad írni hogy csak az agyhalott, utolsó senkiházi idióta k_rvák küldenek el melegebb éghajlatra? Aki egy picit is intelligens az megmondhatná illedelmesen hogy nem akar ismerkedni"

Aki egy kicsit is intelligens, udvariasan és értelmesen beszél másokról. Neked ez nem sikerült. Ha ilyen a stílusod, nem hogy idegenek, de ismerősök sem szívesen beszélgetnek majd veled.

2022. ápr. 7. 15:35
 30/52 anonim ***** válasza:
96%
Legalább már tudjuk, hogy miért küldenek el.
2022. ápr. 7. 15:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!