Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konrád120 kérdése:
Egy 17 éves srác vagyok eléggé magas, sportos, szemüveges igaz, de kedves, megertő, figyelmes, vicces, de őszinte. Miért nem találok egy normális lányt? Mert azt megértem hogy aki flegma meg ilyesmi nem beszél velem
Figyelt kérdés
2017. júl. 20. 16:05
1/8 anonim válasza:
Lehet mert nem csak nézni kéne a lányokat, hanem elmenni bulizni kicsit inni és megszólítani párat nőstényt. De jó, hogy nem ebben generációban nőttem fel.
3/8 anonim válasza:
Lányként nekem is ugyanez a problémám...Már rengetegszer lett volna lehetőségem odamenbi egy fiúhoz, aki szinpatikus volt, de minden alkalommal a gyávaságom győzött. Abban reménykedem, hogy talán majd egyszer egy fiú észre fog venni, és kezdeményez felém beszélgetést.
4/8 anonim válasza:
Normális lány és fiú mindig lesz. Csak nem szabad olyan könnyen feladni. Ha itt nyavajogsz attól nem lesz jobb és nem fogsz találni. Ezt ne vedd gúnynak. 😅
Pfuuu, ismerek lányokat, akik odáig vannak a szemüveges fiúkért. Neked önbizalomra lesz szükséged.
Igen, vannak flegmák. Lányként én sem szivesen beszélek "ilyen" lányokkal. Attól függ mi számít neked normálisnak. Legtöbb ember csak a szó jelentésével van tisztában, de részletkérdésekben elakadnak. Pontosan határozd meg, hogy mit akarsz. Írj egy rövid listát a normál személyiségekről, és keress.
5/8 anonim válasza:
A neved miatt :D változtass nevet
6/8 anonim válasza:
elegeeeeem vaan!!...Mi a rákom ez a "nincs normális lány/srác" hülyeség???fogjátok fel hogy nincs olyan hogy normális !Minden embernek más az elvárása/igénye párkapcsolati téren,azaz minden embernek más a normális >.<
7/8 anonim válasza:
Lehet a normàlis lányok csúnyák ezért észre sem veszed őket?:D
8/8 anonim válasza:
Én sem kellek senkinek, mert ronda vagyok... 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!