Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék egy kicsit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék egy kicsit csajosodni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy 16 éves punk-rocker csaj vagyok, és szeretnék kicsit csajosodni, de nem tudom, hogy hogyan.

Nos, az öltözködésemről annyit, hogy eléggé fiús vagyok, és csak egy nagyon szolid sminket szoktam magamnak csinálni. De mivel rövid hajam van (vagy hát, jelenleg növesztés alatt áll, így eléggé megnőttek már a felnyírt részek is), így nagyon sokan azt hiszik, hogy leszbikus vagy pedig fiú vagyok, aki egy kicsit lányosabb külsővel lett megáldva.

Viszont, már nagyon elegem van belőle, hogyha úgymond megtetszik egy fiú, akkor automatikusan el vagyok utasítva, mert idézem "nem vagyok egyáltalán lányos". És ezen szeretnék kicsit változtatni.

Tudnátok segíteni egy kicsit?

Illetve kérlek, véleményeiteket tisztelettudóan illetve kultúráltan kifejezni! Köszi!

2022. ápr. 2. 09:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
48%
#20ra: ha ennyire elutasítod a nőies ruhadarabokat, akkor én egy kicsit mélyebbre ásnék. Mennyire vagy kibékülve azzal, hogy nő vagy? De mehetünk még mélyebbre: ért valami trauma azért, mert nő vagy? Esetleg valamelyik családtagod jobban szerette volna, ha fiúnak születsz? Netán szexuális bántalmazás ért? (Ezekre nem "kell" ide válaszolnod, inkább magadban rakd helyre. Ha megtanulod élvezni a női mivoltodat, többé nem fog gondot okozni sem a nőies öltözködés, sem a nőies kisugárzás)
2022. ápr. 9. 20:53
 22/22 anonim ***** válasza:
94%
#21 nem a nőiességével van baja, csak bizonyos ruhákat nem szeret. Én se hordok szoknyát soha, utálom, pedig kifejezetten lányos vagyok. Ne elemezgesd, ha nem akarsz segíteni neki.
2022. ápr. 9. 21:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!