Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék egy kicsit csajosodni?
Sziasztok!
Egy 16 éves punk-rocker csaj vagyok, és szeretnék kicsit csajosodni, de nem tudom, hogy hogyan.
Nos, az öltözködésemről annyit, hogy eléggé fiús vagyok, és csak egy nagyon szolid sminket szoktam magamnak csinálni. De mivel rövid hajam van (vagy hát, jelenleg növesztés alatt áll, így eléggé megnőttek már a felnyírt részek is), így nagyon sokan azt hiszik, hogy leszbikus vagy pedig fiú vagyok, aki egy kicsit lányosabb külsővel lett megáldva.
Viszont, már nagyon elegem van belőle, hogyha úgymond megtetszik egy fiú, akkor automatikusan el vagyok utasítva, mert idézem "nem vagyok egyáltalán lányos". És ezen szeretnék kicsit változtatni.
Tudnátok segíteni egy kicsit?
Illetve kérlek, véleményeiteket tisztelettudóan illetve kultúráltan kifejezni! Köszi!

Szerintem ne a srácok miatt változtass magadon hanem magad miatt :D
Különben is hidd el biztos van olyan srác akinek bejönnek a fiús lányok.Aki nem fogad el úgy ahogy van azután kár is szomorkodni.Sajna majdnem mindenki a külsőt nézi csak.

Szerintem sem kell teljesen kifordulnod a saját stílusodból, csak válassz nőiesebb frizurát. Sok hihetetlenül dögös felnyírt frizura van.
A punk-rock ruhatár is elé széles, nézz körbe: harisnyák, szoknyák, magas szárú csizmák, stb. meg persze a kiegészítők.
Én is punk-rock voltam középsuliban (még ma is :)), mégis olyan sráccal jöttem össze, aki abszolút disco-pop volt :)
Tök normálisnak tűnsz az alapján, amit leírtál, kár lenne, ha megváltoznál.

Köszönöm szépen a válaszokat!
Illetve, nem csak a srácok miatt változtatnék magamon! Már eleve unom ahogy kinézek, így más tapasztalatok után is kutatgatok így kinézettel kapcsolatban is! ^^
#5 köszi a kedves szavakat! Viszont szoknyát én semmi áron sem húzok fel! De a kiegészítők, meg egyéb mások amiket felsoroltál még abszolút beleférnek! Szóval köszi!

Igazából leírtad azokat a dolgokat, amiken tudnál változtatni. A punk-rock stílus egy fiús stílus. A rövid haj fiús. Ha már csak ezeken változtatsz, akkor lányosabb leszel. Mutass kicsit többet a testedből. Próbálj topot hordani, feszülős farmerral. Növeszd meg a hajad minimum vállig érőre.
A cici és popsi a legmeghatározóbb, ha nőies testről beszélünk. Ha ezt a két részét kihangsúlyozod a testednek az öltözködés által, akkor szerintem jobb lesz minden.

Én is hasonlóan nézek ki mint te, csak már megnőtt a hajam. (Nagyon rövid volt, rendszeresen fiúnak néztek engem is :D) A smink nagyon sokat számít. Egy rúzs, egy tusvonal, akár csak egy szinte láthatatlan barnás/rózsaszínes szemhéjpúder felrakása nagyon sokat számít (külön-külön is). Nekem amúgy a tusnak van a legnagyobb hatása, egyből sokkal lányosabban nézek ki, de gyakorolni kell a felvitelét. Egy ezresért is már lehet kapni jókat, bár nem mindegyik az
Ja, meg ha esetleg be akarnád festeni a hajad, az is sokat jelent. Nekem általában lilás vagy vöröses, és sokkal lányosabban nézek ki.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!