Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsam meg?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel egy buszon szoktam utazni, nagyon szimpatikus és sokszor néz engem. Viszont kicsit félek oda menni hozzá, és azt sem tudom hogy kéne megszólítani vagy mit kéne mondjak neki, mi tévő legyek?
2022. márc. 31. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Vagy jelöld be facebookon ;)
2022. márc. 31. 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Internet!! Facebook, insta, írj rá, elkezdtek beszélgetni aztán hidd el következő nap már a buszon is beszélni fogtok:)
2022. márc. 31. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:
81%

Ha csak a busz az egyetlen közös pontjuk, akkor kötve hiszem, hogy tudná a nevét, így az internet nem is opció.

Kérdező! Szedd össze a bátorságod és menj oda hozzá, ülj le mellé, mutatkozz be aztán reménykedj, hogy beindul a beszélgetés:) Lehet az is elég, ha csak mosolyogsz rá, hátha magától megy oda hozzád, de ha nagyon félénk, akkor neked kell megpróbálnod kezdeményezni. Sok sikert!

2022. márc. 31. 15:33
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
Kérjél tőle valamiben segítséget, a fiúknak ez sokszor bejön, ha "megmenthetnek" egy lányt, vagy segíthetnek egy lányon, igazi "lovagként".
2022. márc. 31. 16:09
 5/5 anonim ***** válasza:
76%
Jegyeket, bérleteket, elérhetőségeket!
2022. márc. 31. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!